Vojna v Ukrajini 2

damirj

Guru
9. maj 2012
5.711
2.665
113
Raje reci, da nimaš kaj za pokazati :zavijazocmi:

Drugače pa bolj na začetku te teme je bilo pokazano, da ni povsot v Rusiji šithole, kot ste se nekateri zelo trudili (in se še vedno) prikazati. Ter da se da marsikaj dobiti, navkljub sankcijam.
Imam, ampak se mi ne da...

Jaz raje rečem, da če ni črno, potem je lahko belo in še vse vrste sivin vmes. Zdaj iz nekega razloga se ne strinjaš z življenjem tukaj, ti je predrago, preveč dežja, pretoplo, preveč imigrantov, etc. skratka več minusov kot plusov in na nič od tega ne moreš vplivati kot posameznik niti ne kot manjšina (na nekatere pa sploh nikakor ne moreš) in si zato zagrenjen. Svet je velik, ni hudič da ne najdeš nekje zate najbolj ugodno bivanjsko klimo in verjetno je to čisto lahko prav v Mockbi.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

jest5

Guru
18. avg 2007
26.603
-8.940
113
Imam, ampak se mi ne da...
Ja itak...

Zdaj iz nekega razloga se ne strinjaš z življenjem tukaj, ti je predrago, preveč dežja, pretoplo, preveč imigrantov, etc. skratka več minusov kot plusov in na nič od tega ne moreš vplivati kot posameznik niti ne kot manjšina (na nekatere pa sploh nikakor ne moreš) in si zato zagrenjen. Svet je velik, ni hudič da ne najdeš nekje zate najbolj ugodno bivanjsko klimo in verjetno je to čisto lahko prav v Mockbi.
Zdej si tko ene 2/3 alterja poslal v tujino, glede na vse jamranje in tegobe na forumu.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77 in damirj

damirj

Guru
9. maj 2012
5.711
2.665
113
Ja itak...

Zdej si tko ene 2/3 alterja poslal v tujino, glede na vse jamranje in tegobe na forumu.
Tema je dolga 1194 strani, ne grem iskat posameznikov z izjavami.

No pa pejmo konkretno vprašnje, da vidimo odziv:
Prideta k vam domov Putin in Biden osebno. Prvi prinese miljon rubljev, rusko državljanstvo in ruski potni list in te povabi živeti pri njih. Biden ti prinese samo potni list in USA državljanstvo. Katerega izberete in zakaj? Opcija nobenega ni možna. Če bi pa že vztrajali pro nobenem, je to isto kot če izberete Bidena, saj pravite da EU je enako kot ZDA.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in Pepe

damirj

Guru
9. maj 2012
5.711
2.665
113
Zakaj je nerealna? Veliko pove, s čim je nekdo pripravljen živeti in vzeti kot kompromis življenja.

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.046
-5.465
113
Lej, dokler nihče od zagrizenih "internetnih borcev" ne gre v Ukrajino, so takale pošiljanja "nasprotnikov" v Rusijo popolnoma brez veze.
Nismo mi za ruse, mi samo pravimo da se nas notranji sovjetski spori ne tičejo, da nebi smeli tja pošiljat orožja in denarja. In da se nimamo mi kaj tja vmešavat v vojno.
Vi pa, ki mislite, da je ukrajini treba pomagat, pa lahko dvignete rit iz kavča in greste v ukrajino pomagat, zelenski rabi vašo pomoč.

In pri tem ni niti najmanj važno, da je življenje v ukrajini že pred vojno bilo 2x slabše kot v rusiji.

• Objave ne odobravam
Reactions: leibstandarte

damirj

Guru
9. maj 2012
5.711
2.665
113
Mogoče, ker je nerealna :zavijazocmi:

No, odgovor ostane enak, kot zdanjič. Nobeno od teh.

Zgoraj sem dopisal "Če bi pa že vztrajali pro nobenem, je to isto kot če izberete Bidena, saj pravite da EU je enako kot ZDA."

Ampak priznaj pač, da samo nimaš jajc povedat, da bi se odločil za opcijo 2. direktno in vztrajaš pri nobenem, ampak sami trdite, da EU je samo podrepnica ZDA, tako da je isto, kot če bi izbral opcijo 2.

• Všeč mi je

damirj

Guru
9. maj 2012
5.711
2.665
113
Nismo mi za ruse, mi samo pravimo da se nas notranji sovjetski spori ne tičejo, da nebi smeli tja pošiljat orožja in denarja. In da se nimamo mi kaj tja vmešavat v vojno.
Vi pa, ki mislite, da je ukrajini treba pomagat, pa lahko dvignete rit iz kavča in greste v ukrajino pomagat, zelenski rabi vašo pomoč.

In pri tem ni niti najmanj važno, da je življenje v ukrajini že pred vojno bilo 2x slabše kot v rusiji.

Pomagamo lahko tudi drugače, kot to ti tu dobesedno zahtevaš.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.603
-8.940
113
Zgoraj sem dopisal "Če bi pa že vztrajali pro nobenem, je to isto kot če izberete Bidena, saj pravite da EU je enako kot ZDA."

Ampak priznaj pač, da samo nimaš jajc povedat, da bi se odločil za opcijo 2. direktno in vztrajaš pri nobenem, ampak sami trdite, da EU je samo podrepnica ZDA, tako da je isto, kot če bi izbral opcijo 2.
Lej če si ti brez hrbtenice, tudi prav.

Jaz bom izbral samo tako destinacijo, ki je meni všeč. In te ni v tvoji bedni izbiri.

In ne, neizbira v tej tvoji bedni izbiri ne pomeni ZDA

• Haha

damirj

Guru
9. maj 2012
5.711
2.665
113
Si malo preveč lesen in tog. V življenju imaš večkrat na izbiro samo slabo in slabšo opcijo in ni na vidiku nikjer idealne in najlepše. Vzami tudi to izbiro kot takšno. Sicer pa si sam že itak odgovoril in to brez da bi dejansko res odgovoril, med temi dvemi ne bi nikakor izbral putina pred bidenom. In takih kot ti je tu med rusofili 100% , priznal pa ne bo nihče :)

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in H19ED

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.734
-1.185
48
Ni enako. Ti te internetne borce za ukrajino pošiljaš v boj, medtem kot rusofile pošiljajo v boljše življenje. Vsaj rusofili tako trdijo, da je v rusiji življenje boljše. Zdaj pa jaz ne razumem, zakaj ne gre nekdo živet tja, kjer je življenje boljše?
Zaradi ljubiteljev Ukrajine živimo slabše in ne obratno.

Ljubitelji Ukrajine so uvedli sankcije in dvignili položnice ter privedli draginjo.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.734
-1.185
48
Tema je dolga 1194 strani, ne grem iskat posameznikov z izjavami.

No pa pejmo konkretno vprašnje, da vidimo odziv:
Prideta k vam domov Putin in Biden osebno. Prvi prinese miljon rubljev, rusko državljanstvo in ruski potni list in te povabi živeti pri njih. Biden ti prinese samo potni list in USA državljanstvo. Katerega izberete in zakaj? Opcija nobenega ni možna. Če bi pa že vztrajali pro nobenem, je to isto kot če izberete Bidena, saj pravite da EU je enako kot ZDA.
Oba vljudno odslovimo, ker Slovenije je premium okolje za življenje.

Izbiram pa lahko, s kom bom sodeloval, da mi ne bo škodil oziroma od koga bom imel večje koristi. Kapitalizem.

Biden ne ve, kje je Slovenija.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.603
-8.940
113
Si malo preveč lesen in tog. V življenju imaš večkrat na izbiro samo slabo in slabšo opcijo in ni na vidiku nikjer idealne in najlepše. Vzami tudi to izbiro kot takšno. Sicer pa si sam že itak odgovoril in to brez da bi dejansko res odgovoril, med temi dvemi ne bi nikakor izbral putina pred bidenom. In takih kot ti je tu med rusofili 100% , priznal pa ne bo nihče :)
Jebat ga, jaz imam veliko boljših izbir.

Lej, lahko še tako špilaš mentalno gimnastiko, meni je za obe ponujeni državi vseeno, boli me, ne želim živeti tam,...
Pa ne mi o lesenosti in togosti, saj si ti tisti, ki vidi samo 2 opciji :valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: jonny77