Vodilo - kolo za zunanja drsna vrata (ograjo)

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
Lep pozdrav

Mene pa zanima kje bi lahko kupil kolesa za zunana drsna vrat (ograjo). Edina ki sem jih našel jih imajo v Merkurju, vendar imajo le 60 mm in 80 mm, jaz pa rabim 70 mm premera.
Za lažjo predstavo še slika kaj iščem

Hvala za info že v naprej

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
70 mm rabim zato ker so taki že na ograji in če dam večje ali manjše potem vrata ne sedejo za zgornja vodila ki držijo vrata da ne padejo oziroma se prevrnejo.
Stara kolesa so pa žel prejšnji lastniki prepleskali :S pa še rja jih je načela tko da fašem skor pruh da vrata odpem in zaprem, ker se kolesa ne vrtijo več ampak drgnejo ob talno vodilo (še dobro da so ta vrata samo za na travnik kadar prikolico rabim pripeljat domov z kako robo, ene 5 letno).

Tole v MB lahko preverim telefonsko vendar bi mi blo ljubše če bi imel kdo v okolici LJ ker se mi ni tako daleč za vozit.

Robert

Guru
21. jul 2007
2.674
509
113
Tolmin
Citat:
Uporabnik Lokos pravi:
...,ker se kolesa ne vrtijo več ampak drgnejo ob talno vodilo (še dobro da so ta vrata samo za na travnik kadar prikolico rabim pripeljat domov z kako robo, ene 5 letno).

Zakaj ne zamenjas samo lezajev ??

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
357
83
39
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Citat:
Uporabnik Lokos pravi:
...,ker se kolesa ne vrtijo več ampak drgnejo ob talno vodilo (še dobro da so ta vrata samo za na travnik kadar prikolico rabim pripeljat domov z kako robo, ene 5 letno).

Zakaj ne zamenjas samo lezajev ??

Na to sem tudi jaz prvo pomislil...

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
Malo pozno pa vseeno hvala vsem za pomoč. Sem našel in zamenjal kolesa. Ležajev pa nisem mogel zamenjat ker jih ni. Vse skupaj je bilo le kolo z luknjo in šrauf skoznjo. Jap tako staro je bilo to da tudi ležajev še niso imeli v teh kolesih :S