vgradna pečica

MieleFan

Majstr
7. sep 2014
1.104
115
63
Jaz ne vem, kako si lahko hitreje kot s pirolozo. Ni varjante... Razen ce si eden tistih, ki zraven masin stojijo in gledajo in to vkalkulirajo v cas "čiščenja".
Najhitreje je,da se sama opere kot se moja.In se ne rabim nč ukvarjat z njo...ti bom dal link in boš vidla...Piroliza uničuje pečico,ker jo prežge.Čez 5 let je za kosovne odpadke...

To mam jst.Zakon je :zmaga: :zmaga: :zmaga: ...pečico spuče brez sledi,da se je kdaj uporabljala...

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.706
8.092
113
Najhitreje je,da se sama opere kot se moja.In se ne rabim nč ukvarjat z njo...ti bom dal link in boš vidla...Piroliza uničuje pečico,ker jo prežge.Čez 5 let je za kosovne odpadke...

No, s pirolizo imam dela nic. Ce tole opere z nic, tudi super. Linkov za videe na forumih in nasploh se ognem, ker mi potem to servira durh na durh, tako da bom tega tudi izpustila.

Kot drugo... Žal ne. Jo imam preko 2x5let, pa še zmeraj dela kot prvi dan (kakor to pac ze je, ampak nic slabse) in stoji skupaj ravno tako. Žal...

MieleFan

Majstr
7. sep 2014
1.104
115
63
Boš je ratal bolj qur...c zadnje case...VSE se mi kvari. Pecico imam siemens in zacuda dela ze 11 let. V prihodnjr bom VSE kupil samo še Mile. Če bo pa še to sranje...bom vdaj vedel kje smo
Zato sem pa šel na Miele.In nikol več Boscha.Kak AEG,bi še kupil.Drgač pa prisegam samo Miele...imama vse Miele doma.Edin hladilnik je Bosch in napa Siemens.Oboje dela brez napak.Ko crkne zamenjam samo za Miele :zmaga: :zmaga: :zmaga:

Irbis

Pripravnik
18. feb 2022
50
32
18
Ker se je žena pritoževala, da stara Gorenje ne peče enakomerno na ventilator, sem tudi jaz nabavil neko Boschevo, 4D pečenje. V glavnem peče še precej slabše od stare pečice.

• Všeč mi je
Reactions: MieleFan

MieleFan

Majstr
7. sep 2014
1.104
115
63
Ker se je žena pritoževala, da stara Gorenje ne peče enakomerno na ventilator, sem tudi jaz nabavil neko Boschevo, 4D pečenje. V glavnem peče še precej slabše od stare pečice.
Se podpišem.Tud moja imela 4D pečenje.Rezultati so bli nikakvi...Si namestu recimo 40 minut,peku 1.20 minut...katastrofa res...