Tamle na videu pere čisto pečico. Táko vsak očisti brez dela. Kako pa izpade, ko pranje vklopiš na pečici, ki jo pol leta redno uporabljaš?
Jaz imam doma isto kot jabe več kot 10 let staro pečico s pirolizo, pirolizo vklapljamo 2-3x letno in pečica še vedno dela dobro, tudi peka je še vedno enakomerna. Moti me, da moraš pred pirolizo odstraniti pladnje in vodila, kar pomeni, da moraš pladnje drgniti ročno, to pa je suffer.
Bom pa za drugo stanovanje rabil opremiti še eno kuhinjo. Prostora imam za 1 aparat, ki je na vidni poziciji.
Tisti, ki imajo parno pečico, jo zelo hvalijo z vidika uporabe, jaz se pa ravno zaradi izkušnje čiščenja s pirolizo, tej ne bi želel izogniti. Tako da me zelo zanima, kako je realno s čiščenjem parne. Pritisneš 1 tipko in je to to ali moraš po tem še ročno odstranjevati umazanijo, ki je med vodnim pranjem odstopila? Kako pogosto jo moraš prati?
Nisem najdu druzga videa,da je pečica umazana.
Vrjemi mi,da sem jo doma,par dni nazaj dal na čiščenje.Bila je fuul zapacana,od pečenja,različnega mesa,musake,narastkov in pečene paprike.
Ko daš na program čiščenja.Se pečica tako opere,da ni nobene sledi uporabe.Ko sem prvič dal na pranje pečico.Nisem mogu vrjet rezultatom.Res vrhunsko opravi svoje delo.
Vodila,obvezno odstranim iz pečice.Mrežo in stranska držala,vse pustim noter.In opere kot da sem novo opremil vstavil v pečico.
Parna pečica je zakon.Večinoma vse pripravljam v njej.Ker se mi zdi nesmiselno,da jo bom parkrat na leto zalaufal.Zato je,da jo uporabljaš,za vse možne načine kuhanja in pečenja.
Dobiš fuul fajn sočno pečenko in meso iz pečice.Ker se med pečenjem,dodaja para.Ko ugrizneš meso,recmo pečenko,se ti sok iz nje kr vljive po ustih.Znotraj fajn sočna,zunaj lepa hrustljava skorjica.
V njej pripravljam...sarmo,polnjeno papriko in še 1000 drugih stvari.
In na koncu,me ne boli glava,če bo pošpricana in umazana.Kajti,dam na hydro clean...in pečica je spet kot nova.
Imaš tri progame čiščenja.
1.Malo umazana.
2.Srednje umazana.
3.Zelo umazana.
Po pranju se avtomatsko izpere,in na koncu posuši.
Te pa skoz vodi,čez celoten potek programa.Zapiska in izpiše na ekrančku,kaj moreš narest,da ona pol nadaljuje dalje...
Lahk rečem da je res perfect
Še te kaj zanima glede pečice?