V navodilih sicer piše, da moraš pred pirolizo vse odstraniti iz nje.Pladenj potem pustiš kar na tleh pečice?
Bom še enkrat prebral navodila. To bi bilo odlično.

To sem se tudi jaz vprašal, ker vode je videti v videu kar veliko.A ta vodenka rabi priklop na vodo al vlivaš?
Mogoče ravno to, da te vodi in ti piska ter piše.Nisem najdu druzga videa,da je pečica umazana.
Vrjemi mi,da sem jo doma,par dni nazaj dal na čiščenje.Bila je fuul zapacana,od pečenja,različnega mesa,musake,narastkov in pečene paprike.
Ko daš na program čiščenja.Se pečica tako opere,da ni nobene sledi uporabe.Ko sem prvič dal na pranje pečico.Nisem mogu vrjet rezultatom.Res vrhunsko opravi svoje delo.
Vodila,obvezno odstranim iz pečice.Mrežo in stranska držala,vse pustim noter.In opere kot da sem novo opremil vstavil v pečico.
Parna pečica je zakon.Večinoma vse pripravljam v njej.Ker se mi zdi nesmiselno,da jo bom parkrat na leto zalaufal.Zato je,da jo uporabljaš,za vse možne načine kuhanja in pečenja.
Dobiš fuul fajn sočno pečenko in meso iz pečice.Ker se med pečenjem,dodaja para.Ko ugrizneš meso,recmo pečenko,se ti sok iz nje kr vljive po ustih.Znotraj fajn sočna,zunaj lepa hrustljava skorjica.
V njej pripravljam...sarmo,polnjeno papriko in še 1000 drugih stvari.
In na koncu,me ne boli glava,če bo pošpricana in umazana.Kajti,dam na hydro clean...in pečica je spet kot nova.
Imaš tri progame čiščenja.
1.Malo umazana.
2.Srednje umazana.
3.Zelo umazana.
Po pranju se avtomatsko izpere,in na koncu posuši.
Te pa skoz vodi,čez celoten potek programa.Zapiska in izpiše na ekrančku,kaj moreš narest,da ona pol nadaljuje dalje...
Lahk rečem da je res perfect![]()
![]()
Še te kaj zanima glede pečice?
Me ne moti to,ko začne piskat.Sej ni to vsaki dan.Itak,imam zvok na minimalno narejen,tako da ni moteče.Mogoče ravno to, da te vodi in ti piska ter piše.
Glede na to, koliko mnenjaš belo tehniko si pirolizo verjetno že imel. Tam odstraniš vodila, če niso odporna na visoke temperature, vklopiš, počakaš, da zaključi in ustrezno ohladi, potem pa kadakoli prideš mimo, obrišeš s krpo, vrneš vodila in to je to.
Kaj pa delaš pri parni?
In kako pogosto pranje vklapljaš?
Je pečica priklopljena na odtok ali kam umazana voda in kemija odteče?
Imam pa tudi pomislek glede trajnosti, saj nisem prepričan, kako se na dolgi rok odnese kombinacija 10.000 rpm in pečenje.
Kako pa na šobe in vodni sistem vpliva trda voda?

V drugi predal jo meče.V desnega dam svežo vodo,v levega meče umazano.In pol ti napiše kdaj jo izprazniš in novo naliješ.Kam pa gre umazana voda?
Ok, ali imaš kakšen link do te z odtokom?
Nimam pojma,kje se segreva voda.Kak naj vem?Kje se segreva voda? V "komori" ali se para ustvarja drugje in po potem spusca v komoro?
Sprasujem tako za peko kot za ciscenje s paro.
Miele, bora ali pa katerakoli space tehnologija s senzorji, avtomatiko, wifijem in dizajnom, ne bo nadmudrila vode iz pipe, da se ne bo delal kamen, cim se segreva nad 60 stopinj.
lahk uporablja kako sol za mehčalo kot pomivalc, drugače pa če je grelec dost dolg tank in pride do dost visokih temperaturnih razlik kamen popoka in se ga da mehansko odstrantKje se segreva voda? V "komori" ali se para ustvarja drugje in po potem spusca v komoro?
Sprasujem tako za peko kot za ciscenje s paro.
Miele, bora ali pa katerakoli space tehnologija s senzorji, avtomatiko, wifijem in dizajnom, ne bo nadmudrila vode iz pipe, da se ne bo delal kamen, cim se segreva nad 60 stopinj.
merkur, harvey norman (tudi iz vidika garancije)Kje pa ponavadi kupujete belo tehniko? Kupujem komplet belo tehniko za kuhinjo in v big bangu se ne dobi nobenega dodatnega popusta na količino![]()
5k
Iz kterga konca si?Kje pa ponavadi kupujete belo tehniko? Kupujem komplet belo tehniko za kuhinjo in v big bangu se ne dobi nobenega dodatnega popusta na količino![]()
Večina časa,ko se pečica pere,ne rabiš bit poleg nje.Edino takrat,ko porabi čisto vodo,ti javi da izprazni umazano vodo,in nalij čisto.Ne rabiš bit skoz poleg nje.Ker dela kot pomivalni stroj.Vzame iz predalčka vodo,in začne pomivat.To traja dolgo,od visno od programa.Če daš na dolg program,pol imaš dolgo časa mir.Ker na prograu zelo umazano,zelo dolgo pomiva.Vidim, da sem nejasno napisal. Tisto vprašanje, kaj delaš, sem mislil glede čiščenja.
Konkretno pro čiščenju me zanima, kaj moraš med postopkom početi (to, kar ti vmes javlja) in koliko moraš biti prisoten ter če je po zaključku programa v roke treba vzeti tudi krpo.
Kako pogosto program čiščenja izvajaš ti?
Trda voda? Kje imaš lokacijo oz. ali uporabljaš kakšne mehčalce? Pri nas je res precej trda, glede na podatke komunale ~19°dH.
Jst kupujem večina vse v Harvey Normanu.Vedno,dobim najbolj ugodno ponudbo.Kje pa ponavadi kupujete belo tehniko? Kupujem komplet belo tehniko za kuhinjo in v big bangu se ne dobi nobenega dodatnega popusta na količino![]()
