Varnostna razdalja

Floki

Guru
6. sep 2007
10.368
3.375
113
Kaj pomislim, kam v p..m.. bi pa rad šel spet ti. Sploh tisti so super ko ti še blendajo. Če imam možnost se postavim na desno da gre mimo do tistega 10 metrov spredaj potem pa zapeljem nazaj in mu blendam. Nekaterim "potegne" da počnejo bedarijo ker je pač cesta polna, nekaterim itak da ne , imaš pa potem še 3 vrsto pacientov ki se jim odtrga in ti pa polno na bremzo. Za take pa ponavadi še ekstra razdaljo da se mu umakneš ali ustaviš. Seveda kadar je res gužva brez vsake varnostne raje ne "testiram luči" ravno zaradi te tretje vrste pacientov.

ptice

Fizikalc
23. jul 2011
269
205
43
Jaz se vedno umaknem. Naj naslednjega ogroža. Moti pa me, ko promet pospeši, ostane zadaj, ker je nesposoben slediti prometu, potem pa spet ponovi vajo.
Mimogrede, danes sem prevozil celo S Italijo in še naprej. Brez stresa, večina vozi po skrajnih dveh pasovih od treh. V bistvu je to sociološki fenomen, saj se isti bolj na vzhodu obnašajo popolnoma drugače.
Mimogrede drugič, prvič sem uporabil italijanski sistem avtomatskega cestninjenja Telepass, ki deluje tudi v Franciji in na Hrvaškem ( razen Y v Istri), pa še v nekaterih drugih državah. V mesecu, ko ga rabiš, je enkratna pristojbnina 4 €.

ptice

Fizikalc
23. jul 2011
269
205
43
Naročiš preko interneta, aktiviraš račun s kreditno kartico. Upravljaš preko aplikacije. Edina nevšečnost je, da ne dostavljajo v Slovenijo.
Sem že čakal na Viležu na cestnini 20 minut, pa sem se odločil zanjo. Mislim, da imajo trenutno promocijo za naročilo naprave. Potem jo imaš za stalno.

tony

Guru
23. jul 2007
10.390
1.722
113
Kako si jo pa spravil v SLO? Čez kakšno dostavno službo tipa mailbox.de (oz. si jo osebno prevzel v ITA?)?

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.712
1.253
113
Meni je pa recimo hecno na cesti iz Vinice do Žužemberka. Prehitevajo cikcak, potem jih pa vidiš junake ob cesti, ko jim sovoznice bruhajo... :evil::valjamse::bonk:

• Haha
Reactions: tony