V upanju na bogato odškodnino si je namerno odrezala roko

brane_new

Guru
10. feb 2008
14.320
2.269
113
Preden se boš preveč razpisal:
Vabila nista hotela prevzeti Abramova starša
Denarja pa ne bosta kaj prida zapravljala, saj ne bo nobena zavarovalnica tako nora, da bi ga izplačala.
JA, imaš prav. Starša sta tistedva, ki zavlačujeta.
Pa da se ne razpišem, bom tu končal.
 

msenjur

Guru
11. sep 2007
25.606
255
113
ok, a zdej ko so jima na obravnavi povedali, velja kot vroceno al je spet treba cakat kuverto?
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
32.628
14.324
113
Kakšna drama...

"Sebastien Abramov je na sodišču danes močno jokal ob predvajanju posnetkov klica na 112. Predvajali so namreč zvočni posnetek, ko je soobtoženi Gorazd Colarič, Sebastienov oče, poklical reševalce, ko si je Julija odrezala roko. V ozadju posnetka je bilo slišati Julijo, kako joče od bolečine. Kot je povedal Mitja Pavčič, njegov zagovornik: "Medtem ko smo poslušali te posnetke klica, smo slišali, kako je v ozadju takrat jokala in stokala Julija. Očitno ga je to zelo prizadelo. Mislim, da je imel potem neko slabost in da je šel zaradi tega na stranišče." Julija je bila vidno prizadeta ob poslušanju dramatične komunikacije Colariča z reševalci, medtem ko jo je, brez roke, vozil proti Ljubljani. O tem po obravnavi ni želela govoriti. "
----------------------------------------------------
"Abramov je na vprašanje, zakaj je pred nesrečo na svojem računalniku poizvedoval za bioničnimi rokami, protezami za amputirane ude, ter kompresijskimi prevezami za zaustavitev krvavitev, dejal, da zato, ker je decembra na naši televiziji gledal prispevek o dečku, ki je zaradi petard ostal brez rok, in ker da sam rad poka petarde, ga je to zanimalo. Se je pa pritoževal čez objave o njem v medijih.
"O meni se piše, da sem manipulator, morilec, krvnik, da sem biser med psihopati, primerjajo me s Trobcem, Plutom". Izmerili so mi inteligenčni kvocinet 154, je še povedal, ter prosil sodnico, da bi prihodnjič tudi on lahko kaj povedal novinarjem. "
----------------------------------------------------
"Pričala je tudi zunajzakonska partnerica obtoženega Gorazda Colariča. V preiskavi je Hafnerjeva dejala, da sta obtožena Julija Adlešič in Sebastien Abramov poškodbo Adlešičeve skrbno načrtovala. Tokrat pa je zatrdila, da temu ni tako in da je šlo za delovno nesrečo.
Sodnica Marjeta Dvornik je danes sicer Hafnerjevo zaradi njenega povsem drugačnega pričanja opozorila, da je v preiskavi očitno lagala, kar pa je kaznivo dejanje. Hafnerjeva je odgovorila, da je med preiskavo govorila pod pritiskom policistov. Dodala je, da so v obdobju po hišni preiskavi policisti njo in Colariča nekajkrat obiskali na domu in ju ustrahovali.
Po njenih besedah so ju policisti nagovarjali, naj v preiskavi povesta zgodbo, ki bo obremenila Adlešičevo in Abramova. Pojasnila je, da so policisti prihajali na obiske v nočnih urah in so bili zakrinkani s podkapami. Dodala je, da je zaradi strahu sledila njihovim navodilom in v preiskavi povedala drugačno zgodbo kot tokrat, ko govori resnico.
Pred časom je tudi Colarič spremenil zagovor. V preiskavi je enako kot Hafnerjeva dejal, da sta njegov sin in Adlešičeva celotno zadevo skrbno načrtovala, obremenil je tudi svojo bivšo ženo Huskićevo. Ob začetku sojenja 24. aprila letos pa je zagotovil, da je šlo za delovno nesrečo. Izgovoril se je, da je v preiskavi govoril pod pritiskom policistov, poleg tega pa je bil pod vplivom močnih pomirjeval."


 

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.714
-1.017
113
145 km SZ od Opatije
"Izmerili so mi inteligenčni kvocient 154, je še povedal, ter prosil sodnico, da bi prihodnjič tudi on lahko kaj povedal novinarjem."

Impresivno. A to so izmerili s Fahrenheitovo lestvico, al kako? :evil:
 
  • Wow
Reactions: Hanzi

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.714
-1.017
113
145 km SZ od Opatije
Da bi presekali ta gordijski vozel predlagam, da tožilstvo Julči in Sebiju v zameno za oprostitev predlaga, da si Julči odžaga še drugo roko. In obljubi, da bo zavarovalnica izplačala 2,4 mio€.
Pol bomo pa videli, a je šlo prvič res za nesrečo ali le za pohlep :evil:

Pa zdaj so vse priče naenkrat začele spreminjat izjave. Dejte no ... pa tudi ono, da so pod prisilo podpisovali nekaj, kar ni res. Ma, jebemu, saj gre samo za poskus goljufije in ne za mafijsko združbo z orožjem/drogo ali za teroristično dejanje. Tam jih pa verjetno res privijajo. Če seveda niso zraven, pri orožju in drogi namreč :evil:
 

msenjur

Guru
11. sep 2007
25.606
255
113
sam moramo mu priznat, da res zna manipulirati z ljudmi. Očitno mora met nekej na sebi...
 

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Psihopati navadno na prvi vtis delujejo izjemno šarmantni, prijetni ljudje in znajo to zelo dobro izkoristiti.

Je pa pri tem modelu cel kup nepravilnosti ... po "nesreči" ustrelil prejšnjo punco, med tem, ko je čistil puško, položil milijon € varščine, hvaljenje, da ima vedno pri sebi 5-10k gotovine, da ima 20k plače, po drugi strani pa v osebnem stečaju in na socialni, zdajšnja punca si odreže roko, na njegovem računalniku najdejo, da naj bi se zanimal za amputacije, on pa pravi, da je to zato, ker rad meče petarde, sredi sodne obravnave zaprosi partnerko za roko (najbrž tisto, ki ji je še ostala) ...

Če to ni morilec, psihopat, narcisist, potem pa res ne vem.
 

msenjur

Guru
11. sep 2007
25.606
255
113
hja... lahko je marsikaj, ampak na sodišču veljajo dokazi...

na koncu ga bojo še spustl z neko denarno kaznijo zaradi poskusa goljufije.
 
  • Žalosti me
Reactions: DOMEK

Cash

Guru
19. avg 2007
8.070
981
113
Tipica ima obe roki...ni na temu, da bi eno izgubila
Ima pa tip se vedno premajhen inteligencni kvocient, ker nikoli ne gres na svojem racunalniku poizvedovat reci, ki jih bos storil...a ni to logicno, ena najbolj osnovnih stvari, halo