Saj to je fora, rad bi obržal obstoječ radio in mu dodal usb, bt. Xcar link je bla včasih popularna zadeva, da si jo dal v predal za rokavice ali alternativa.
Daj napiši, a imaš to vgrajen original radio in original zvočnike? Če ja, potem zvok ne more biti vrhunski (razen zate). Če pa si zamenjal kompletno audio opremo (od radia do zvočnikov, dodajanje suba in ojačevalca), potem je pa to čisto druga pesem.
Kaj torej imaš vgrajeno od audio opreme?
Saj ne, da bi te žalil... ampak jaz sem leta 2011 kupil glanc novo hondo in takoj zamenjal komplet ozvočenje. Sem se šteje autoradio (imel je USB in SD vhod, kar original ni imel oz. je USB imel v sredinski konzoli). Menjal sem prve zvočnike, zadnje zvočnike, dodal sub in ojačevalec. Na prvi pogled sploh ni zgledalo, da je karkoli menjano. Izbrano in vgrajeno profesionalno. Se je pa slišalo. So mi pa seveda naredili profiji, takrat me je prišlo okoli 1500€ (oprema in delo). So se kar precej namatrali, glede na moje zahteve in zajebane elektronike pri hondi, a na koncu je delalo vse... od obvolanskih komand do vsega drugega... dolgih 11 let, potem sem avto prodal.