Umro je drug Tito

brane_new

Guru
10. feb 2008
19.514
2.524
113
"Mestna občina Velenje vsakršno takšno dejanje ostro obsoja in poudarja, da v našem mestu ni prostora za vandalizem ter napade na kulturno in zgodovinsko dediščino," so še poudarili na Mestni občini Velenje.

... in nihče drug!

hgard

Guru
22. jul 2007
4.177
659
113
Zbogom amortizerji

josip-broz-tito-spomenik.jpeg

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.598
2.156
113
A je kip bakren? Kolk je sploh težka taka glava. Če se prav spomnim je tam na trgu bolj peš cona, tako da je moral zadevo kar daleč kotalit da jo je sploh spravil do avta. Skratka res komaj čakam posnetke kamer.

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija

mistique

Guru
16. jun 2009
15.549
2.969
113
Katere glave votlost je relevantna tu ni vprašanje. Sam avto pa ne nakazuje, da gre za migranta ali roma...morda je simpatizer iz podmladka poskušal okrasiti Ivanov ranč? :fredi:

brane_new

Guru
10. feb 2008
19.514
2.524
113
Ampak tale amputacija pa ni one man bend - (zbogom amortizerji)!
Bron je ime za zlitine bakra s kositrom, aluminijem, svincem, berilijem, silicijem, manganom, železom in nikljem
Ja ni da ni.
Ampak za to moraš že v šolo hodit!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.418
17.909
113
Ja, hitri so bili. Upam, da modela res temeljito izprašajo po zdravju. Je moral biti pa res pijan ali pa totalen idiot... vse pod kamerami (celo live kamera je z Občine), pa misli, da bo ostal neopažen...
Definitivno gre za posebneža, tu ni debate. Se pa za razliko od tega da (po)debatirati ali gre za kakšnega ultra fana Tita, ki se mu je zahotelo imeti doma glavo te slavne osebnosti (tako nekako kot jo ima npr. Zmago Plemeniti Jelinčič) ali pa gre za haterja titovega lika, ki se mu dopade pogled na obglavljenega Tita. Spet tretja opcija pa je, da gre enostavno za kakšnega podjetnika, ki zgolj zganja ciganizme in je želel malo zaslužiti s ukradanim materialom.
Kaj torej poreče vsevedni Alter? Opcija 1, 2 ali 3? :D