Ja posebnež naj bi bil. Ampak če bi ga srečal na ulici ne bi rekel, da je kaj takega sposoben.Definitivno gre za posebneža, tu ni debate. Se pa za razliko od tega da (po)debatirati ali gre za kakšnega ultra fana Tita, ki se mu je zahotelo imeti doma glavo te slavne osebnosti (tako nekako kot jo ima npr. Zmago Plemeniti Jelinčič) ali pa gre za haterja titovega lika, ki se mu dopade pogled na obglavljenega Tita. Spet tretja opcija pa je, da gre enostavno za kakšnega podjetnika, ki zgolj zganja ciganizme in je želel malo zaslužiti s ukradanim materialom.
Kaj torej poreče vsevedni Alter? Opcija 1, 2 ali 3?![]()
Call & raise: zažgan Tito - prav tako zažiga tale "inštalacija" pa še bolj on-topic je.Katera "(de)inštalacija" je bolj zažgala? Jaz bi rekel, da ta spodaj...
Poglej priponko 102724

Pozabil sem dodati, da sem se že pokesal za to resnično skrunitev spomenika, tako da sem zapel slovensko verzijo Hej(t) Slovani.Občina se odloča ali narediti opcijo A ali opcijo B. Vsaj začasno...
Poglej priponko 102716
Poglej priponko 102717
Ta je rezal glavo?
Lokalc, ampak pravi ljubitelj kroacije (dve različni hrvaški tablici, Joža v gepeku,....kaseta od Tupsona v avtu?). Kot kaže je želel obdarovati Ivana. Ni druge variante...vse se ujema!
Vidoviti mistique sprejema nakazila na ŽIRO RAČUN odprt v LIPOJ NAŠOJ.
Lokalc, ampak pravi ljubitelj kroacije (dve različni hrvaški tablici, Joža v gepeku,....kaseta od Tupsona v avtu?). Kot kaže je želel obdarovati Ivana. Ni druge variante...vse se ujema!
Vidoviti mistique sprejema nakazila na ŽIRO RAČUN odprt v LIPOJ NAŠOJ.
A tale sosed od Kalimera? Ustaš ali jahtaš,...kasta za sebe. Sej ga bo kak od tukaj prisotnih Janšistov, antikomunistov, samouresničenih liberalcev, objektivno opisal, v slavospevnih rimah mogoče.Ustaš?
A tut Tupsona sem trofnil...hahahaha. Noro, kakšna €kipa...kdo je komu posodil kaseto? Ivan Mirotu ali obratno?