Umro je drug Tito

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.309
6.399
113
blizu močvirne prestolnice
Jaz nikogar ne sovražim, nisem pa čorov tako kot ti, da nebi videl, kam nas ta čudna politika, marrxizma, turbo kapitalizma, ateizma, lgtb....zadev pelje.
Zato pa opozarjam, mogoče boš spregledal , predno bo prepozno.
Aja, pa navijam za črnega papeža, kardinal Sarah je zakon.

• Haha
Reactions: jest5

koliko

Guru
21. avg 2007
4.551
2.689
113
SV SLO
Kdaj grema na pivo, ker očitno si blizu mene doma? Pa malo podebatirama, kaj je bilo pred, v in po jugi v pomurju.
Brez Juge bi se Pomurje bistveno bolj razvilo kot se je. Smo bistveno bolj v Evropi kot je posrana Evropa, Dunaj in Budimpešta sta bližje kot Ljubljana Časovno gledano zaradi dobrih povezav. Tako Murska Sobota kot ostali kraji so imeli dobro razvito industrijo in obrtništvo in tega bi bilo še bistveno več, če po vojni nebi oblast prevzeli tebi tako ljubi komunisti. Tudi moja dva stara starša sta bila vrhunska krojača, ki pa ju je režim zatrl takoj, ko sta pokazala sposobnost in se odrekla vstopu v partijo.... Partijci so si ju najeli za šivanje oblek katere pa niso plačali nikoli posledica je bila, da sta morala dol odplačati z delom v podržavljeni MURI. In takih primerov je na desetine tu v Pomurju. Hvališ se z elektriko in asfaltom. V tistem času po vojni, je bila blatna tudi Ljubljana pa še katero evropsko mesto ..... Skratka nakladaš v TPM..... Samo da upravičiš svoje fetiše glede Jugoslavije.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.492
9.834
113
Jaz nikogar ne sovražim, nisem pa čorov tako kot ti, da nebi videl, kam nas ta čudna politika, marrxizma, turbo kapitalizma, ateizma, lgtb....zadev pelje.
Zato pa opozarjam, mogoče boš spregledal , predno bo prepozno.
Aja, pa navijam za črnega papeža, kardinal Sarah je zakon.
Če nikogar ne sovražiš to mal čudno kažeš. Politika ki jo omenjaš pa tudi meni ni všeč.

PS: Pri papežu pa mene osebno ne zanima barva kože ali narodnost, ampak kaj ima v glavi.