Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz nikogar ne sovražim, nisem pa čorov tako kot ti, da nebi videl, kam nas ta čudna politika, marrxizma, turbo kapitalizma, ateizma, lgtb....zadev pelje.
Zato pa opozarjam, mogoče boš spregledal , predno bo prepozno.
Aja, pa navijam za črnega papeža, kardinal Sarah je zakon.
Brez Juge bi se Pomurje bistveno bolj razvilo kot se je. Smo bistveno bolj v Evropi kot je posrana Evropa, Dunaj in Budimpešta sta bližje kot Ljubljana Časovno gledano zaradi dobrih povezav. Tako Murska Sobota kot ostali kraji so imeli dobro razvito industrijo in obrtništvo in tega bi bilo še bistveno več, če po vojni nebi oblast prevzeli tebi tako ljubi komunisti. Tudi moja dva stara starša sta bila vrhunska krojača, ki pa ju je režim zatrl takoj, ko sta pokazala sposobnost in se odrekla vstopu v partijo.... Partijci so si ju najeli za šivanje oblek katere pa niso plačali nikoli posledica je bila, da sta morala dol odplačati z delom v podržavljeni MURI. In takih primerov je na desetine tu v Pomurju. Hvališ se z elektriko in asfaltom. V tistem času po vojni, je bila blatna tudi Ljubljana pa še katero evropsko mesto ..... Skratka nakladaš v TPM..... Samo da upravičiš svoje fetiše glede Jugoslavije.
Jaz nikogar ne sovražim, nisem pa čorov tako kot ti, da nebi videl, kam nas ta čudna politika, marrxizma, turbo kapitalizma, ateizma, lgtb....zadev pelje.
Zato pa opozarjam, mogoče boš spregledal , predno bo prepozno.
Aja, pa navijam za črnega papeža, kardinal Sarah je zakon.
malo čudno če ga ne vidiš..je pa res da se božanstvo na levi menjava na 4 leta, na desni je pa sealed for life...ampak razlike pač ni. En vleče v levo en pa v desno.
malo čudno če ga ne vidiš..je pa res da se božanstvo na levi menjava na 4 leta, na desni je pa sealed for life...ampak razlike pač ni. En vleče v levo en pa v desno.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.