umazan avto?

Cash

Guru
19. avg 2007
8.070
981
113
Zivljenje na Zemlji je res tezko. Vidite, eni raje gledajo u luft in srkajo kavico, drugi imajo radi cist avto in ga umivajo, tretji ga naserjejo noter, da se ven ne vidis, cetrti kradejo, peti dajejo, sesti se kregajo, sedmi fuk.kajo zenske, osmi fuk.ajo moske....kaj bi nasa Zemlja brez toliko raznolikih ljudi?...da bi vsi recimo delali samo eno delo, vsi enako...pa sej se nam zmesa. A veste, kako bi to zgledalo? Nikakvo!
 

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Ne, sej ni atomska znanost ... Če si kolikor toliko v avtu in sploh, če ti ne stoji v garaži, je najmanjši problem 1x mesečno vreči 3€ v avtomate Avtoline samopostrežne avtopralnice. 3 minute pranja ter 3 minute sesanja in je konec. Pa tudi če se vsako nedeljo zapelješ tam in opraviš napisano, menda nisi najhujši picajzel.

Pod tuš, to pomeni se pošpricati, namiliti in sprati, vsakodnevno, menda tudi ni težko.

Kakšni problemi ... :bonk:
 
  • Všeč mi je
Reactions: henkl

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
...menjava spodnjega perila vsak dan, je del osebne higiene.
Da, to lahko potrdim iz lastne izkušnje :zmaga: Jest menjam gate na parne dneve ... en dan obrnjene na prav, drugi dan narobe, tretji dan na prav a z zamenjanim ritnim in jajčnim delom in naslednji dan nazaj a z narobe obrnjenostjo. Podobno s spodnjimi majicami. Vmes se posušijo, ker če je vse suho, ne smrdi. Trajajo še pa še, dokler ne ratajo zadeve malo trde :rolleyes: ... Imam pa dva kompleta v uporabi. Enako je s štumfami in dokler ne stojijo kot škornji pokonci ali niso luknje od nohtov prevelike, je ok o_O ... Tako ful prišparam na vodi in elektriki, pa perilo tudi ni več tako poceni in ga je treba ful amortizirat :zavijazocmi: ...

Kar pa se tiče avta, ga grem oprat 1x letno pred tehničnim v avtopralnico na žetone in tudi malo posesat, čeprav moram večkrat tolčt po oni cevi, ker se smeti rade zataknejo notri, pa ne vleče več sesalo na žetone :jok: in kaže error na displayu... Ostale cajte, pa se grem pelat po nevihti, da ga dobro spere in vozim čez luže tudi slalom, da ga malo opere od spodaj :zardelalter: ... Tako je, če se mi sploh da; če pa ne ga pa samo zapeljem iz boxa na sredo parkirišča tik pred nevihto in po njej je še kar čist in ga lahko zapeljem nazaj v box. Moram pa rečt, da me zadnje cajte malo zeza ta saharski prah v oblakih... ko se posuši po dežju, še vedno zgleda, kot da sem bil na Rally-ju Pariz-Dakar .... moram nekako rešit ta problem :bonk: ... pa tudi v karanteni je skozi stal, vmes pa so smreke cvetele. Avto je barvo zamenjal v rumeno kot kanarinc, pa polno mačjih stopinj gor. Da o ptičjih drekih niti ne govorimo ... Kdo hudiča si je zmislil žvau, ki lahko serje u letu, še netopirji serjejo v votlinah na enem mestu ... ne vem, zakaj se mi zdi, da je to zayebal Janša, saj pravijo, da je on bog baje ...

... zdej grem pa spit tableto proti srbenju, da se ne bom ponoči hodil vsako uro s hrbtom drgnit ob vogale vrat ...:cheer:

------------------------------------
" ... " Please, NO More Political PROPAGANDA" ! ..." :jezen:
 

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
A nisi ti primorc? Jaz bi ga na piransko punto postavil ob močnem jugu ali pa tramontani, pa še nasolilo bi ga, ker vsi dobro vemo, da dobro nasoljeno stegno na vetru rata najboljši pršut. :cool: