Uber aka Taxi...

kajn

Guru
5. okt 2007
2.948
1.812
113
Iskajoč brata
torej je to naročanje taksija preko app-a
še vedno ne boš vedel koliko te bodo obrali s taksimetrom
pa samo taksisti bodo lahko vozili.... torej samo drug način naročanja iste storitve...
Ni čudno da se taksisti niso bunili...

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
399
5
18
Koliko sem jaz bral, bo uporabnik plačal po ceni v aplikaciji. Razliko, do taksimetra pa bi naj pokril Uber, saj to poskusno obdobje. Vsekakor, če hočemo ta Uber, bodo morali spremeniti zakonodajo, da ne bo več obvezen taksimeter.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.594
317
83
Možno da bo tako, vendar naši mediji na predstavitvi Uberja tega očitno niso zasledili ali pa bili spsobni sprocesirati. V kolikor bo tako da je cena v appu le informativne narave, taksist ti se vedno upali po taksimetru, ne vidim uporabne vrednosti v tej aplikaciji...

• Všeč mi je
Reactions: kajn

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.626
3.325
113
Sem vam lepo napisal - taksimeter je osnova za obračun davkov in zakaj bi kasiral manj in plačal več davka?

To targetirajo tujce, ki imajo Uber app že itak naložen, mi pa se bomo še vedno igrali skrivalnice in "roka tako, roka tako!".

• Všeč mi je
Reactions: vogel

Hondi

Guru
18. avg 2007
3.658
518
113
kaj sedaj, je cena taka kot mi sporoča aplikacija ali ne? Če mam kreditno nastavljeno za plačilo, kako je lahko višja?

Fly

Guru
21. jul 2007
2.705
560
113
Kera bedarij je tole, kar nekaj. Naj si tiste taksimetre nekam vtaknejo. Mi res postajamo ena taka lepa država, ki bo birokracija uničila ves napredek, medtem nas pa sosedje prehitevajo po levi in desni na vseh področjih