Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
torej je to naročanje taksija preko app-a
še vedno ne boš vedel koliko te bodo obrali s taksimetrom
pa samo taksisti bodo lahko vozili.... torej samo drug način naročanja iste storitve...
Ni čudno da se taksisti niso bunili...
Koliko sem jaz bral, bo uporabnik plačal po ceni v aplikaciji. Razliko, do taksimetra pa bi naj pokril Uber, saj to poskusno obdobje. Vsekakor, če hočemo ta Uber, bodo morali spremeniti zakonodajo, da ne bo več obvezen taksimeter.
Možno da bo tako, vendar naši mediji na predstavitvi Uberja tega očitno niso zasledili ali pa bili spsobni sprocesirati. V kolikor bo tako da je cena v appu le informativne narave, taksist ti se vedno upali po taksimetru, ne vidim uporabne vrednosti v tej aplikaciji...
Kera bedarij je tole, kar nekaj. Naj si tiste taksimetre nekam vtaknejo. Mi res postajamo ena taka lepa država, ki bo birokracija uničila ves napredek, medtem nas pa sosedje prehitevajo po levi in desni na vseh področjih
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.