Test pomivalnih strojev

matofill

Guru
18. sep 2008
3.723
785
113
Tud pr mojmu je tako.In mi ni v 8 letih, napihnalo pulta spodaj.Očitno,je Miele dobro poskrbel za to funkcijo,da se ne poškoduje kuhinja...
Moj 25 ket star Miele ima pumpo, da čez kanal ven odvede paro, ja 25 let star pa še v uporabi, sem ga dobil v stanovanju ob nakupu, pa tako pere, da je ostal, sicer en malo glasen samo dela pa noro pa ja sem dal v 5 letih nekaj malega za servis pod 150 eur ......

Ni primerjave noti z premium Boschi ne !

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.063
97
48
Moj 25 ket star Miele ima pumpo, da čez kanal ven odvede paro, ja 25 let star pa še v uporabi, sem ga dobil v stanovanju ob nakupu, pa tako pere, da je ostal, sicer en malo glasen samo dela pa noro pa ja sem dal v 5 letih nekaj malega za servis pod 150 eur ......

Super...naj ti še dolgo služi brez napak.
Itak,starejši stroji so bolj robustni,brez elektronike in senzorjev kot so zdej.
Jst z mojim pomivalcem fuuul zadovoljen.Naj mi služi še na mnoga leta.8 let brezhibnega delovanja je že prevozil...
Ko bo čas menjave nekoč...samo Miele pomivalc kupim...

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
4.038
2.693
113

Seveda da ni primerjave. Saj Bosch ni premium brand, ampak višji razred za nas rajo. Če hočeš od Boscha premium moraš gledat Gaggenau.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

sajkek

Guru
16. mar 2008
38.097
12.666
113
neff ni nič posebnega, rang bosch siemens...mal edino kakšna rešitev samosvoja. imamo 3 naprave. Delajo drugače bp. So pa takrat ko smo kupili pri nas bili tako cenovno napumpmani da noben ni mogel kupit...v ITA pa je bila cena rang boscha. Tolk o pohlepu.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
4.038
2.693
113
Kaj pa tole?
Je res tok kvalitetno,kok majo navite cene v nebo? :rolleyes:
Saj sem ti pisal zgoraj o Gaggenaui. To je premium znamka od Boscha. To kupujejo ljudje ki ne vprašajo za ceno. Ni to za rajo. Mal poglej cene njihovih top hladilnikov.

• Všeč mi je
Reactions: MieleFan

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.063
97
48
Saj sem ti pisal zgoraj o Gaggenaui. To je premium znamka od Boscha. To kupujejo ljudje ki ne vprašajo za ceno. Ni to za rajo. Mal poglej cene njihovih top hladilnikov.
Sem gledal cene vseh aparatov.Res hude cene...to ni za naše plače...razen za tiste k majo denarja..da ne vedo kam z njim...in pridejo tja in sam naštejejo...