vzel sem tistega boscha iz zgornjega linka... ko pride se bom pa naprej s čelno ukvarjal...
Moj 25 ket star Miele ima pumpo, da čez kanal ven odvede paro, ja 25 let star pa še v uporabi, sem ga dobil v stanovanju ob nakupu, pa tako pere, da je ostal, sicer en malo glasen samo dela pa noro pa ja sem dal v 5 letih nekaj malega za servis pod 150 eur ......Tud pr mojmu je tako.In mi ni v 8 letih, napihnalo pulta spodaj.Očitno,je Miele dobro poskrbel za to funkcijo,da se ne poškoduje kuhinja...
Super...naj ti še dolgo služi brez napak.Moj 25 ket star Miele ima pumpo, da čez kanal ven odvede paro, ja 25 let star pa še v uporabi, sem ga dobil v stanovanju ob nakupu, pa tako pere, da je ostal, sicer en malo glasen samo dela pa noro pa ja sem dal v 5 letih nekaj malega za servis pod 150 eur ......
Ni primerjave noti z premium Boschi ne !
Seveda da ni primerjave. Saj Bosch ni premium brand, ampak višji razred za nas rajo. Če hočeš od Boscha premium moraš gledat Gaggenau.Moj 25 ket star Miele ima pumpo, da čez kanal ven odvede paro, ja 25 let star pa še v uporabi, sem ga dobil v stanovanju ob nakupu, pa tako pere, da je ostal, sicer en malo glasen samo dela pa noro pa ja sem dal v 5 letih nekaj malega za servis pod 150 eur ......
Ni primerjave noti z premium Boschi ne !
pa neff tudi ...samo tam so že cene kr drugačneSeveda da ni primerjave. Saj Bosch ni premium brand, ampak višji razred za nas rajo. Če hočeš od Boscha premium moraš gledat Gaggenau.
Kaj pa tole?pa neff tudi ...samo tam so že cene kr drugačne
Pralni stroj 3000 eur...sušilni stroj 3000 eurKaj pa tole?
Je res tok kvalitetno,kok majo navite cene v nebo?
![]()
Gaggenau Slovenija - IMRK Authorised Gaggenau Partner
Gaggenau Slovenija luksuzni gospodinjski aparati: pečice, aparati za kavo, kuhalne plošče, nape, hladilnike, pralni in pomivalni stroji. Gaggenau aparatiimrk.si
Saj sem ti pisal zgoraj o Gaggenaui. To je premium znamka od Boscha. To kupujejo ljudje ki ne vprašajo za ceno. Ni to za rajo. Mal poglej cene njihovih top hladilnikov.Kaj pa tole?
Je res tok kvalitetno,kok majo navite cene v nebo?
![]()
Gaggenau Slovenija - IMRK Authorised Gaggenau Partner
Gaggenau Slovenija luksuzni gospodinjski aparati: pečice, aparati za kavo, kuhalne plošče, nape, hladilnike, pralni in pomivalni stroji. Gaggenau aparatiimrk.si