Teslo v Tesli Y

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.461
14.918
113
Ne... Saj pravim, najprej sem imela. Ko sem imela narocnino. Potem so mi vse skupaj skenslali, ko so prekinili. Zdaj imam pa nazaj summon, samodejne voznje pa ne...
jaz nimam, nisem pa nič klikal, verjetno z naslednjim updejtom appa to spet preveri in nalozi meni. Ai sicer pravi da cache zbrišeš in neke fore, sam meni ni na novo kej za postavljat...me ne zanima tolk.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
11.292
5.506
113
Jaz pa sem dobil odgovor na vprašanje kaj je z nami "auslenderji": avto ima kodo države kjer je kupljen in vsi updejti so vezani na to državo. zato sem jaz dobil Grok prej, FSD pa dobim, ko bo na voljo v Avstriji.

• Žalosti me
Reactions: igi in sajkek

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
19.508
7.381
113
Evo odgovor na vprašanje kako pohendla srečanje na ozki cesti:

Resno impresivno. Tega večina folka ni sposobna.
Pri vožnji po taki cesti bi jaz držal roke na volanu, da se ti ne zgodi Hanzi-jev efekt.

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.461
14.918
113
hanzi je takrat vozil non fsd modu...nima veze s fsd njegov post, ampak malo šittanja kak te lahk tesla ubije.

igi

Guru
13. okt 2007
5.925
1.483
113
Celje
Jaz pa sem dobil odgovor na vprašanje kaj je z nami "auslenderji": avto ima kodo države kjer je kupljen in vsi updejti so vezani na to državo. zato sem jaz dobil Grok prej, FSD pa dobim, ko bo na voljo v Avstriji.
zanimivo... a pa ni FSD vezan na lokacijo kjer se trenutno nahajaš? Ker če greš izven Slovenije ti ga izklopi, če sem prav zasledil.

Če to drži, ga jst ne bom imel nikoli :(

• Wow
  • Haha
Reactions: Bakki33 in Hanzi

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
11.292
5.506
113
zanimivo... a pa ni FSD vezan na lokacijo kjer se trenutno nahajaš? Ker če greš izven Slovenije ti ga izklopi, če sem prav zasledil.

Če to drži, ga jst ne bom imel nikoli :(
Ja sigurno ga dobiš, ker Poljaki bodo slej kot prej potrdili FSD.
Drugače ko ga tvoja nazivna država omogiči, ga lahko uporabljaš v vseh državah kjer je omogočen. SLO avti trenutno še Litva, Estonija, Nizozemska, Danska in Belgija.

Mirko

Majstr
24. jul 2007
1.129
156
63
Ja sigurno ga dobiš, ker Poljaki bodo slej kot prej potrdili FSD.
Drugače ko ga tvoja nazivna država omogiči, ga lahko uporabljaš v vseh državah kjer je omogočen. SLO avti trenutno še Litva, Estonija, Nizozemska, Danska in Belgija.

na FB pravijo da se da narediti region change:

1789412052884.png

dwight

Pripravnik
29. nov 2013
248
18
18
V cetrtek je lilo kot iz škafa in je ni zmotilo... Se vedno pa po regionalki od medvod proti kranju in obratno ne zna šaltati iz 70 po koncu krizisca na 90. Smo podali opazko, upam da spremlja kdo te pripombe...

Pa na kroznem na izvozu vrhnika se je zbegala. Na poti v Bistro ni sla na obvoznico na Verd, ampak cez vrhniko. Prepozno se v kroznem zrajtala, da je treba na naslednji izvoz in potem ni vec mogla menjati pasu.

Drugace pa zelo lepo zvezni vozi. Obicen AP je ves nervozen in se zaganja, tole pa super...
Ne prepozna konca omejitve, kjer je križišče in kjer nato ni "dodatnega znaka" za omejitev 90. Jaz takrat pospešim in z desnim okroglim gumbom nastavim hitrost.

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
8.388