Teslo v Tesli Y

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.355
14.305
113
aham, 110+ v bajto...avtomatsko - to bo ja.

je pa res, da najbolj enostavno je zvalit krivdo zdaj na FSD... potem pa naj gruntajo. Hudic je edino, da je vse logirano, da te hitro lahko dobijo na laži... Me zanima razplet.
aja vidim, ded je stisnil gas in dražal do konca.. nima veze s FSD
✅ The driver overrode FSD by pressing the accelerator ✅ The accelerator was held at 100% ✅ The vehicle reached 73 mph (~117 km/h) ✅ The accelerator remained pressed even after the crash

ne vem zakaj ni stisnil bremze...

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.097
9.313
113
Saj si ravnokar napisal, kar je on. Za tiste, ki jim je FSD izvenzemaljska znanost. Predstavljaj si obicen tempomat, pa da gas stisnes. Je se vedno vklopljen, ampak ce bos gas tišal, bos šel čez, ker voznikova obvelja.

ne vem zakaj ni stisnil bremze...

Najbrz zato, ker tesla po svoji pameti mučka, da je joj. Pocasi, ali pa kar nekaj bremza in da preprecis nesrečo zaradi tega, smo se teslasi ob vklopljenih asistencnih sistemih navadili, da noga pociva na gasu in stisne ce je treba, medtem ko ima ves ostali svet nogo pripravljeno na bremzi.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.408
14.850
113
kod Džej-Zija
Poanta je, da se ne ve, zakaj je tip stisnil gas. In da je Tesla notorično neko nekooperativna glede deljenja logov, ki bi razjasnili dejansko stanje. Da je precej mogoče, da je fsd naredil kakšno neumnost, tip pa histerično falil bremzo in zahodil gas.

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.097
9.313
113
Poanta, ki to jo jaz hocem povedat, pa je, da kadar gre za nenadno refleksno situacijo, je reakcija cloveka nepredvidljiva. Naceloma pa stisnes volan z rokami in pohodis... In problem pri tesli je, da pohodis gas, ker je noga tam in ne bremze, kjer je noga pri vseh drugih avtomobilih in je varnejsa refleksna reakcija.

Ob domnevi, da tole ni bilo nalasc ampak reakcija na fouš delovanje FSD, je varnostni problem Tesel to, da noga na napacni pedalki pociva. Sploh, ce je to pedalka, ki ima pod seboj 400 konjev.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
50.958
8.727
113
pri taščici
Tudi pri meni je npga pocivala na gasu ampak da ne locis pri tesli pohojenega gasa od pohojene bremze?
Je la za preverit zdravstveno stanje.
Pa ni to ficko s pospeskom ki se meri s koledarjem.
Bremze (gumel ima res bolj zanic, ampak pospešek je pa soliden

• Všeč mi je
Reactions: Bakki33

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.355
14.305
113
še enkrat, zajebal je tip. vse ostalo so očitno natolcevanja in ČE ČE ČE ter AMPAK in podobne fore.

MojsterS

Majstr
10. sep 2007
1.441
313
83
Saj vidite povprečno stanje voznika EVja, Daj jim še avtonomno vožnjo, da vmes afne guncajo in se čudiš ko zavozi avto v hišo.
Zanašajo se na likalnik, da bo vse naredil prav, roke z volana dol, nogo tudi ali pa kar na gas namesto zavoro očitno, glavo pa na pašo.

Izgovor bo, da avtonomna vožnja vozi varneje od človeka, torej je to kul.

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.355
14.305
113
teb tudi ni jasno, nikjer ni napisano zakaj je možakar tišal... mogoče je bil ICEjaš, in je šel mal naokoli s testno 3jko in je bil pameten kot ti...češ kaj bo ta FSD bom zahodil. :evil:

tako zgleda :evil:

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.377
424
83
Lahko ga je tudi infarkt... ne bi bilo prvič, recimo pred enimi dvemi/tremi leti tam okoli Ljubljanskih žal je eden šel na to foro v trafo postajo ali kaj že (po spominu). Brez FSD.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.408
14.850
113
kod Džej-Zija
teb tudi ni jasno, nikjer ni napisano zakaj je možakar tišal... mogoče je bil ICEjaš, in je šel mal naokoli s testno 3jko in je bil pameten kot ti...češ kaj bo ta FSD bom zahodil. :evil:

tako zgleda :evil:
Saj v tem je point. Nihče ne ve, zakaj je tiščal, Tesla se je pa s podatkom, da je tiščal, hotela rešiti odgovornosti. NHTSA bo zdaj pregledala loge, da bo preverila dejansko situacijo, ker Tesli glede tega zgodovinsko gledano ni za zaupat.

• Všeč mi je
Reactions: sad

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.355
14.305
113
ja, ampak v preteklosti je večina nesreč s teslo bilo na prvo žogo... FSD je kriv in se takoj odreže odgovornost voznika... in potem vsi hajterji to zagrabijo...
Resnica je pa verjetno kr v večini dejansko na voznikih.

In v tem primeru vsaj po prebranem smo zdaj tu, da je voznik pohodil in držal... na konc pa je tako, da tudi če bi FSD podvijal, se pohodi bremza, pa narkotiki gor ali dol.

se spomnim onega posnetka ene amerigose ko se je autopilot/fsd izklopil, baba pa direkt v steno pa skoraj cez viadukt al neki. pa kričanje noter, ker je sanjala.

sad

Guru
24. avg 2007
23.298
12.141
113
Itak je vsa krivda na voznikih.
Ker sploh uporabljajo ta polizdelek od FSDja, namesto da bi vsak stožil Teslo do konca, bi potem morda nehala hajpati FSD, ko bi na vsak avto naredila 100.000 USD minusa zaradi odškodnine.
Ampak ja, kar hajpajte naprej.
Najbolji: tak da ti že kar vnaprej odgovorim :evil: in da boš vedo: FSD ne dela v Luki Koper, tak da ga ne morem uporabljati tam.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: jonny77 in mosseero

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.408
14.850
113
kod Džej-Zija
Kot je lepo napisano v članku, ki sem ga pripel, se FSD trži kot FULL SELF-DRIVING. Zelo potiho pa še zraven supervised. Če je treba Amerom povedat, da se med vožnjo avtodoma ne hodi kuhat kave in sušit mačka v mikrovalovki, je še toliko jebeno bolj na glas treba povedat, da FSD ni zares FSD, ker je SUPERVISED. In na to se bo obešala preiskava. Tesla bo trdila, da je kriv voznik. NHTSA se bo pa (upajmo) sfokusirala na vprašanje, ZAKAJ je to gasa do podna sploh prišlo.

• Všeč mi je
Reactions: sad

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
8.033