Tesla je in bo kralj ev še lep čas. Vsak ki se malo več vozi in polni zunaj je skoraj edina izbira.Tesla je kot Nokia. Zaspala na svojih dosežkih. 10 let so bli 15 let pred ostalimi. Jeba je ker se niso premaknili. Ostali pa na polno za njimi. Manever prehitevanja je blizu.
Bi ga imel takoj na firmi. 2 komada od šubaZamudili so samo z enim malim ful poceni avtom.
Tudi nokia je bila in bo kralj. S popolnoma enakim mišljenjem. Preveliki smo, da nam kdo kaj lahko.Tesla je in bo kralj ev še lep čas. Vsak ki se malo več vozi in polni zunaj je skoraj edina izbira.
Jih je pa treba pohvalit, ker v četrtek bo že nov v MB.Tesla killer Ioniq 5 je po dobrem tednu že na servisu zaradi "crknjenega" notranjega polnilca.![]()
Ti to misliš zaradi polnilnic?Tesla je in bo kralj ev še lep čas. Vsak ki se malo več vozi in polni zunaj je skoraj edina izbira.
Ne hecam se, to me resno zanima.. Kaj je razlika med Ionity in Teslo recimo?Sami Tesla killerji, pa vsi zmorejo 2MW polnilne hitrosti, na polnilnicah, ki jih čudežno ni.
Zveni po iPhone killerjih. Octacore Lagdroid. Na koncu pa 20x počasnejši po CPU benchmarkih, kot 4 leta star iPhone. Ima pa megapixle pa gigabajte kao.
Na koncu je zmerno hitra polnilnica za ustrezen denar boljša kot nobena, ali tista, kjer te želijo olupit po 0,9 EUR na kWh.
Enkrat ko resno sprobaš EV, vidiš, da je ravno to, kar so drugi omenili, še vedno Tesla daleč naprej. Ker daje na faktorje, ki so dejansko pomembni.
Točno to kar sem napisal. Za vsako teslo z vključeno navigacijo do cilja(večina, da ti pripravi bat.za polnjenje), se ukvarja en sistem in koordinira vse prihode, odhode in čase polnjenja vseh vozil, ki so na tej poti.Ne hecam se, to me resno zanima.. Kaj je razlika med Ionity in Teslo recimo?
Cena je na strani lastnika Tesle, ok.. Pri Ionity načeloma rabis narocnino, pa je potem tud zmerna cena.. Kaj se? Teslinih je v EU nekaj vec kot Ionity, ki pa je tudi dovolj pogosto.. Ja, vedno bi blo fajn ce bi jih blo se vec.
Pismo, velik kos Evrope sem prefural sam po Ionityih.. Pa ne vem kaj Đoni misli s tem, da nekdo ki dosti polni na poti, da tu je edina opcija Tesla...