Ti se Xantie (čitaj kante) drži, za vse ostalo naj te ne skrbi.250? Koncno posteno za te ev, Bburago rang igracke

Ti se Xantie (čitaj kante) drži, za vse ostalo naj te ne skrbi.250? Koncno posteno za te ev, Bburago rang igracke

Graz. Ne moreš, ker ga moraš tu na homolomo pokazat. Grem pa to danes na AMZS še enkrat preverit, če se da kako drugače zmenit.ko narediš papirne kolobocije, greš z našimi tablami gor? (graz? Dunaj?)
KSZ, kako vam tistim Teslašem (ki ste brez radarja) delajo asistenčni sistemi s kamero, sedaj ko je bila 1 teden gosta megla? To odpove, se nekaj trudi, dela brezhibno?

Kaj pomeni da "vidi bolje kot jaz"? Mene zanima a zna sledit črtam (Lane Following/Keep Assist) in če dela "radarski" tempomat na recimo regionalki ali pa na AC.Videla je bolje kot jaz. Res se ni videlo 3m naprej. Je pa javila ene 2x, da mogoce rabi servis![]()
Tipični voznik Tesle iz ZDA. Očitno jih imamo tudi pri nas.Kdo pri zdravi pameti, bi se v megli zanašal na lane assist?

Kaj pomeni da "vidi bolje kot jaz"? Mene zanima a zna sledit črtam (Lane Following/Keep Assist) in če dela "radarski" tempomat na recimo regionalki ali pa na AC.
Sej izvorno vprašanje se je nanašalo na to dejstvo da Tesle nimajo radarja, ampak samo kamere. In sedaj ko je megla in sem po nesreči bil 2x v LJ kotlini je meni avto "odpovedal" kamera senzoriko (in s tem povezane ssistem), sem se zato vprašal kako je pri Teslah tole.Ok. KOt veš (ali morebiti ne), Tesla nima nobenih senzorjev, samo kamere. In ko sem recimo rikvercala iz dvorišča, kjer imam cca 10m do dvoriščnih vrat, sem jih na ekranu prej videla kot v špeglu. To sem mislila, da vidi bolje od mene.
Kar se tiče tempomata. Ne, ob hudem dežju ali megli radarski tempomat ne dela. Drugega pa ni. Tudi če dela, lahko zaradi slabe vidljivost po svoji pameti zniža hitrost. Kadar tempomat ne dela ali ni vključen, ne dela niti lane asisst.
Tudi ob rikvercu svetijo rikverc luči + pomaga si z 2 stranskima kamerama usmerjenima nazaj.Tudi ko greš rikverc na dvorišču kot Jabe zgoraj?