Kot kaže boš rabil 5 mobi kartic
Zna hot spot uporabljatKam pa bos sim kartico vstavil v Teslo, saj nima slota za sim, ima samo svojo esim..?
Ja to ze…Kaj zunanjega WLAN ne zna uporabljat?
isto. pa vseeno nikol ni drame . klikamo booking on the fly btkDrama je zato ker gremo brez zemljevida, pa zato ker hoceno vsako luknjo videti.
Pac nisem vec clovek ki se zabubim v app/hotel/ camp za teden ali dva, ampak se drajsam na okol "cele dneve" in zacnem prenocisce iskat enkrat proti veceru, ne pa da ze pozimi vem kje bom spal med 10 in 20. Julijem.
Zabubljen sem doma.
Drama je zato ker gremo brez zemljevida, pa zato ker hoceno vsako luknjo videti.
Pac nisem vec clovek ki se zabubim v app/hotel/ camp za teden ali dva, ampak se drajsam na okol "cele dneve" in zacnem prenocisce iskat enkrat proti veceru, ne pa da ze pozimi vem kje bom spal med 10 in 20. Julijem.
Zabubljen sem doma.
Za Bosno je najlažje, kot je predhodnik napisal. Kupiš lokalni SIM, daš v en star telefon in deliš hotspot.Lahko pa kupis lokalno sim in si zmagal. Mas na crpalkah recimo. Vem da sem v bosni dal nek drobiz, pa se zapadlo je, ker nismo porabilj.
V bosni sem ze nekajkrat kupil dopuno za par € za 4gb se mi zdi.Lahko pa kupis lokalno sim in si zmagal. Mas na crpalkah recimo. Vem da sem v bosni dal nek drobiz, pa se zapadlo je, ker nismo porabilj.
Se posipam s pepelom.Kako si pa to racunal?
20gb/30€
10gb/16€ (+ neomejeno 2/1mbit)