Teslo v Tesli Y

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.271
7.666
113
pri taščici
Drama je zato ker gremo brez zemljevida, pa zato ker hoceno vsako luknjo videti.
Pac nisem vec clovek ki se zabubim v app/hotel/ camp za teden ali dva, ampak se drajsam na okol "cele dneve" in zacnem prenocisce iskat enkrat proti veceru, ne pa da ze pozimi vem kje bom spal med 10 in 20. Julijem.
Zabubljen sem doma.

• Všeč mi je
Reactions: igi

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.581
12.204
113
Drama je zato ker gremo brez zemljevida, pa zato ker hoceno vsako luknjo videti.
Pac nisem vec clovek ki se zabubim v app/hotel/ camp za teden ali dva, ampak se drajsam na okol "cele dneve" in zacnem prenocisce iskat enkrat proti veceru, ne pa da ze pozimi vem kje bom spal med 10 in 20. Julijem.
Zabubljen sem doma.
isto. pa vseeno nikol ni drame . klikamo booking on the fly btk
tu pa zdaj z elektriko in gostovanjem... game over.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.502
1.507
113
Zabubljen sem doma.

Lahko pa kupis lokalno sim in si zmagal. Mas na crpalkah recimo. Vem da sem v bosni dal nek drobiz, pa se zapadlo je, ker nismo porabilj.

• Všeč mi je
Reactions: sad

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.646
2.429
113
Lahko pa kupis lokalno sim in si zmagal. Mas na crpalkah recimo. Vem da sem v bosni dal nek drobiz, pa se zapadlo je, ker nismo porabilj.
Za Bosno je najlažje, kot je predhodnik napisal. Kupiš lokalni SIM, daš v en star telefon in deliš hotspot.

Tako ti bo delalo vse, pa najceneje je. Za 5 mark prepaid SIM, dobiš mislim da 10 GB ali morda celo 20 GB

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.271
7.666
113
pri taščici
V bosni sem ze nekajkrat kupil dopuno za par € za 4gb se mi zdi.
Zdaj pa rabim za vec drzav hkrati... Saj se vedno ni nek bavbav glede cene, nisem pa se nikdar e sima uporabljal (kot berem ni ravno nek bavbav) pa bi najraje z eno kartico pokril vse drzave hkrati.
"tepe" me tudi to, da smo vsi stirje na bobu, ki pa nima nic za balkan. Ce bom sel cez Bosno v Albanijo, bom v enem dnevu v treh drzavah. Al pa celo 4 mogoce(se kosovo).
Res mi ni do kupovanja lokalnih sim kartic in njihovih aktivacij 4x v enem dnevu in prestavljanju.
Najeaje eno e sim ki ne bo imela mejenega roaminga v sosednjih drzavah ( albanski Vodafone ).

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
6.429