Telemach!!!

matej_

Guru
25. okt 2007
2.260
757
113
Na rune optiki so ti pri telemachu dali ponudbo za 25€/mesec?

meni sploh niso hteli slišat, da bi šel na rune in da bi ostal pri njih.

matej_

Guru
25. okt 2007
2.260
757
113
Viper_XxL niso hotli slišat, čeprav imajo optiko do omarice na sosedovi parceli.

PHOBiA super. meni mesec pa pol nazaj niso želeli nič slišat in zato sem šel od njih. dejansko bo verjetno 10hiš menjalo operaterja samo zaradi tega.

dandelion

Zelenc'
8. jan 2023
22
-4
3
Že leta sem naročnik pri Telemachu, neke ugodnosti so mi potekle in zdaj plačujem 72,10 EUR na mesec (EON full in mobilni paket VEČ). Najraje bi sicer ostal pri Telemachu, ker sem s storitvijo zadovoljen, ampak 72 EUR se mi res zdi preveč. Obstajajo kakšne ugodnosti za obstoječe stranke oz. kako do njih? Če pri njih ne dobim sprejemljive cene, se odločam med A1 in Telekomom. Kakšna priporočila, nasvet? Hvala.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
10.027
1.488
113
Titograd
Povpraševanje daj pri vseh. Meni so približno tako ponudbo dali za eon full+ 2 mobilni številki ŠE VEČ, sem pa drugje dobil še ugodneje, tako da sem menjal. Zelo verjetno boš dobil ugodneje drugje, vsi ostali so dali boljšo ponudbo od njih. Pač menjaš ponudnika na 2 leti ker ponudbe za nove stranke so vedno boljše kot za stare...

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija

dandelion

Zelenc'
8. jan 2023
22
-4
3
Imam ponudbo od vseh, ampak ker sem že tako dolgo pri Telemachu, ne vem, kdo od ostalih bi bil najboljši glede uporabniške izkušnje. Na splošno sem bolj tip navade, ne maram sprememb. Zato pa sem že tako dolgo pri istem ponudniku :confused:

_jfk_

Fizikalc
23. jul 2007
166
29
28
Imam ponudbo od vseh, ampak ker sem že tako dolgo pri Telemachu, ne vem, kdo od ostalih bi bil najboljši glede uporabniške izkušnje. Na splošno sem bolj tip navade, ne maram sprememb. Zato pa sem že tako dolgo pri istem ponudniku :confused:
Jaz za Telemach urejam pri
Agencija A-Z d.o.o., Letališka cesta 35 ,1000 Ljubljana

So kar radodarni s popusti.

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.658
3.813
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Greš na Telemach. Če nimaš vezave, vprašaš, koliko xx% procentov ti dajo, če se vežeš na dve leti. Ne izbereš prve variante, ki ti jo dajo, zahtevaš več. Več imaš pri njih (paket, telefon...), več dobiš... Moraš se pogajat... Meni vedno uspe dovolj dobro, da sem še tam...

• Všeč mi je
Reactions: Zgaga in dandelion

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.804
4.699
113
50
Na sončni strani ALP
Jst imam paket EON full + razširjeno shemo (vse brez HBO) + voyo za 42€ na mesec. GSMe pa sem ulovil pri A1 "-50 za vedno" in plačam za 4 GSMe (2x 200GB in 2x20GB) celih 21€.

Te dni je bil pri meni iz tekekoma in mi vsiljeval osnovni paket z optiko za 30€ na mesec po izteku pa 60€. Sicer tega ni omenjal je pa rekel, da po 2 letih itaq lahko grem drugam...

Tako da, čez 1 leto se zopet pogajam pri telemahu...