Na katerem omrežju?Mam ponudbo za eon light 25€/mesec za dve leti.
Na rune optiki so ti pri telemachu dali ponudbo za 25€/mesec?
meni sploh niso hteli slišat, da bi šel na rune in da bi ostal pri njih.
Jaz za Telemach urejam priImam ponudbo od vseh, ampak ker sem že tako dolgo pri Telemachu, ne vem, kdo od ostalih bi bil najboljši glede uporabniške izkušnje. Na splošno sem bolj tip navade, ne maram sprememb. Zato pa sem že tako dolgo pri istem ponudniku![]()
Hvala, ampak jaz sem iz Maribora.Jaz za Telemach urejam pri
Agencija A-Z d.o.o., Letališka cesta 35 ,1000 Ljubljana
So kar radodarni s popusti.
Greš na Telemach. Če nimaš vezave, vprašaš, koliko xx% procentov ti dajo, če se vežeš na dve leti. Ne izbereš prve variante, ki ti jo dajo, zahtevaš več. Več imaš pri njih (paket, telefon...), več dobiš... Moraš se pogajat... Meni vedno uspe dovolj dobro, da sem še tam...Imam ponudbo od vseh, ampak ker sem že tako dolgo pri Telemachu, ne vem, kdo od ostalih bi bil najboljši glede uporabniške izkušnje. Na splošno sem bolj tip navade, ne maram sprememb. Zato pa sem že tako dolgo pri istem ponudniku![]()
H kateremu ponudniku pa si šel? Zadovoljen?Hja, meni so bili tudi po tretji ponudbi še toliko dražji, da se je splačalo iti. Hebeš navado, ki me po 2 letih oskubi za 1k€ več![]()
Poišči na spletu in jih kontaktiraj, vse urediš preko maila....Hvala, ampak jaz sem iz Maribora.
Ok, hvala.Poišči na spletu in jih kontaktiraj, vse urediš preko maila....