Nikakor … razen, če so z današnjim updatom kaj popravili.Kako se v EON hibridnem sprejemniku, spremeni jezik komentatorja na npr. eurosport iz angleščine v nemščino, hrvaščino?
Kontaktiraj support, da ti resetirajo nazaj na 1234.Od danes mi PIN koda ne deluje več. Bila je 1234, ampak ne prime. Sem poskusil tudi 0000. V portalu moj telemach sem spremenil kodo na 1234, ampak še vedno ne dela. Ima kdo podobne težave?
Kakšen update je bil, verzije androida ali kak drugi?Nikakor … razen, če so z današnjim updatom kaj popravili.
Zanimivo da v D3 greKako se v EON hibridnem sprejemniku, spremeni jezik komentatorja na npr. eurosport iz angleščine v nemščino, hrvaščino?
Meni je včeraj javilo, da bo šlo vse k vragi, če bom med apdejtom vgasnu box.Kakšen update je bil, verzije androida ali kak drugi?
Predvidevam, da se update naredi samodejno brez kakšnega opozorila na zaslonu?
Seveda da imamo nastavljeno na max...v nastavitvah nastavi najvišjo kvaliteto. Jaz imam na Samsungu super sliko.
Isto, ni spremembe ( povezava na tvju ravno tako 50-60 mb...) ko vklopim netflix je slika ko britva, tako da problem gotovo ni v tvju...Za hec poizkusi preko wi-fija povezat.