Do koliko hitrosti omogoča MODEM UBEE EVW32C? Sedaj imam 200/6Mbps po novem bi naj bilo 500/50Mbps. Bo šlo ali bo potrebna menjava?
Kako se pa nastavi v samem modemu, da potem deluje s Surf Sharkom?Surf shark app na mibox?
Čestitam! Še ena žrtev.Telemach je očitno precej kreativen pri obračunavanju.
Na paketu EON Premium so mi ponudili 25% popusta za 1 leto ob vezavi za 2 leti. Priročno pa so pozabili omeniti, da mi bojo ob tem pričeli zaračunavati drugi EON Box, ki je v tem paketu brezplačen (tudi v trenutni ponudbi).
Res zanimiva situacija, sploh ob dejstvu, da bom po poteku tega 25% aneksa z zaračunavanjem drugega boxa ves ta popust kar hitro vplačal nazaj na njihov TRR.
Reklamacije pravijo, da je vse tako kot je zapisano v aneksu (itak, le kako bi lahko bilo kako drugače).
“Kosi” so bili verjetno STARI 10+let… sem jih za test ven zmetal in je sedaj direkt samo modem. Pa se vedno ni brez “napak”. Zato sprasujem, ce mora biti tam nula oziroma je neka stevilka sprejemljiva.kok maš stare kose? dušilke, prehodne kose, delilnike ....
men je tehnik pred kašnim letom razlagal da starejša roba ne prebavi celga freq. pasu in sere pol.
oz. men je sral-vsake tok je ven zmetal pa se je pol tudi samo od sebe kao zbrihtal, lohk tud večkrat na dan
*zgornje cifre sicr zastopim lih tolk k ti
Nastavi kvaliteto slike na srednjo.
Mogoče ti 4k meče in pol bodo tile stari laptopi malo švicali.