Telemach!!!

sandbaky

Fizikalc
31. dec 2019
222
27
28
Kako je sedaj z vklopom NOVOLETNA HBO IN VOYO PROMOCIJA, aktiviram na moj Telemach za en mesec če se ne motim ??? kaj potem moram to sam izklopit ??? da mi slučajno ne bodo obračunavali ???

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.687
876
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Gres na moj.telemach.si in preberes navodila ... Se prej si tudi na moj.telemach.si vklopis PROMO Voyo/HBO Premium, ki je na voljo do 5.1.2021...

HBO_GO___Televizija___MOJ_TELEMACH.png

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.346
22
38
MB
Gres na moj.telemach.si in preberes navodila ... Se prej si tudi na moj.telemach.si vklopis PROMO Voyo/HBO Premium, ki je na voljo do 5.1.2021..
To sem vse naredil, vendar se nikakor ne uspem prijaviti (seveda bi koristil promo obdobje) Če se želim registrirati mi napiše da račun že obstaja...

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.346
22
38
MB
Promocijsko obdobje je namenjeno... khhmmmm... promociji :D ... Ce si ga ze enkrat izkoristil, ponavadi z istim e-mail naslovom tega ne mores vec narediti ... V vecini primerov je tako...
Čakaj, verjetno se ne razumeva.
Na mojem naročniškem razmerju piše, da imam vklopljeno promocijo za Voyo in HBO Premium. Iz tega sledi, da bi moral imeti na svojem naročniškem razmerju tudi HBO GO. Je tako? Na TV-ju lahko normalno gledam HBO ne morem pa se registrirati na HBO GO oz. ne vem kako naj povežem moje naročniško razmerje z HBO GO.

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
438
6
18
Ljubljana
Zanima me ko pride tehnik Telemacha in prinese koaksialni kabel ter konektorje za priklop na TV, kakšni so ti konektorji za TV: so sestavljeni iz dveh delov ali enega (pride na konec kabla na eni strani) in koliko naprav (EON box, CI modul s kartico) pride pri paketu EON TV PREMIUM brezplačno.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.010
113
Kočevska
To sem vse naredil, vendar se nikakor ne uspem prijaviti (seveda bi koristil promo obdobje) Če se želim registrirati mi napiše da račun že obstaja...
Na hbogo.si se prijavi preko operaterja. Potem si na smart TV instaliraj hbo go in registrsko številko, ki jo dobiš, ko poženeš aplikacijo, vpišeš na strani hbogo.si.

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.699
6.910
113
Od 17.12. 2020 v HD tehniki sledeči programi: ORF1, ORF2, 3SAT, ZDF, HRT1, HRT2, GOLICA TV, BOOM TV, ČARLI TV.

Končno nekaj več HDja. Je pa trajalo. Čudno, da so hrvati sploh še distribuirali SD signal, če imajo že po zraku vse HD.

Zdaj se pa še pozanimaj, kdaj bojo na EON paketih na optiki začeli ponujati nek normalen upload, vsaj pri višjih paketih. Bi naročil EON premium, pa kot da nočejo, da bi več plačeval, kot sedaj na extra optiki. Pa sistem aplikacij za SmartTV si lahko gre kdo pogledat na T2.

Nazadnje urejeno:

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.548
375
83
41
Ljubljana
a niso isti razvijali vmesnik za Telemach in T-2 in sicer Fora d.o.o.?

Pionirja Martinc & Berišaj z Fore razvila za T2, kasneje so firmo prodal, Berišaj pa potem začel razvijat za SBB v Beogradu?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.010
113
Kočevska
Ni videti. Tu so primerjave vmesnikov aplikacij za smart TV, ki so zelo podobne vmesnikom na TV. T-2 šiša Telemach praktično v vseh kriterijih. Novejša verzija je pa še boljša.