In kako aktiviram HBO GO na pametnem TV?Kako je sedaj z vklopom NOVOLETNA HBO IN VOYO PROMOCIJA, aktiviram na moj Telemach za en mesec če se ne motim ??? kaj potem moram to sam izklopit ??? da mi slučajno ne bodo obračunavali ???
To sem vse naredil, vendar se nikakor ne uspem prijaviti (seveda bi koristil promo obdobje) Če se želim registrirati mi napiše da račun že obstaja...Gres na moj.telemach.si in preberes navodila ... Se prej si tudi na moj.telemach.si vklopis PROMO Voyo/HBO Premium, ki je na voljo do 5.1.2021..
Ja sem. Sedaj ko pa je promocijsko obdobje pa ga želim ponovnoVerjetno si ga ze kdaj prej izkoristil s tem e-mail naslovom ...
Čakaj, verjetno se ne razumeva.Promocijsko obdobje je namenjeno... khhmmmm... promociji... Ce si ga ze enkrat izkoristil, ponavadi z istim e-mail naslovom tega ne mores vec narediti ... V vecini primerov je tako...
Nam istoDanes je spet mrknala revolucija, kao treba podaljšat?!
In to seveda takrat, k maš podatke vklopljene, da ti ja lepo pobere še tisto dobroimetje gor, k ga mašNam isto
Sem oddal reklamacijo čeprav ko jim nekaj razlagaš preko klicnega centra kot, da bi se pogovarjal z nekom, ki je pravkar padel z lune. Nič ne vedo bodo preverili itd.In to seveda takrat, k maš podatke vklopljene, da ti ja lepo pobere še tisto dobroimetje gor, k ga maš![]()

Na hbogo.si se prijavi preko operaterja. Potem si na smart TV instaliraj hbo go in registrsko številko, ki jo dobiš, ko poženeš aplikacijo, vpišeš na strani hbogo.si.To sem vse naredil, vendar se nikakor ne uspem prijaviti (seveda bi koristil promo obdobje) Če se želim registrirati mi napiše da račun že obstaja...
Od 17.12. 2020 v HD tehniki sledeči programi: ORF1, ORF2, 3SAT, ZDF, HRT1, HRT2, GOLICA TV, BOOM TV, ČARLI TV.