Telemach!!!

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.413
486
83
::1/128
Za to klicejo narocnike? Katero obmocje? Bi pricakoval, da bo to na voljo za vse... in ne samo za doloceno obmocje... in da obvestijo vse naenkrat... in ne da klicejo posamicno :D ...
Na EON je tako že več kot eno leto za vse. Na DVB-C pa spreminjajo postopoma, pri nas je že kar nekaj časa poenotena shema z EONom, vrjetno pa obveščajo tiste in takrat, ko se jim spreminja, da ni potem panike, kje so kanali.

• Všeč mi je
Reactions: McGiver

Super

Pripravnik
4. apr 2012
764
22
18
Za Cinestar Comedy na spletni strani piše, da je v HD, pri nas pa je na TV samo v SD. Zanimivo, da v EON mobilni in računalniški aplikaciji pa je v HD.

Super

Pripravnik
4. apr 2012
764
22
18
No na 115 na D3 sprejemniku pa je v SD. Glede na to, da smo pred časom dobili zgibanko in klic glede enotne sheme, mi to potem ne gre skupaj.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.344
22
38
MB
Zdravo
Danes mi EON app na mojem TV-ju prakticno ne deluje. Preklapljanje deluje blazno pocasi, ni informacij o programu....
Ima se kdo podobno težavo?

Super

Pripravnik
4. apr 2012
764
22
18
Zanimivo. EON sport se mi zdi ponudijo 11. novembra, na polno oglašujejo (po TV, na radiu, na FB,...), po samo 10 dneh ga pa ukinejo. :sprasujemse:

matofill

Guru
18. sep 2008
3.756
800
113
Ali mogoče kdo ve zakaj v Medvodah ni progrma DiscoveryHD obstaja samo SD varianta ?

Hvala

Medvode niso na Telemachu, vaš sistem nekje iz Zasavja, kot vem samo signal kupuje na TM ju, tako, da kliči svoje, ki ti dajo račun. Vem, ker občasno tam tašči, kaj naštelam na Tv ju, ker sama ne zna.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.669
872
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Medvode niso na Telemachu, vaš sistem nekje iz Zasavja, kot vem samo signal kupuje na TM ju, tako, da kliči svoje, ki ti dajo račun. Vem, ker občasno tam tašči, kaj naštelam na Tv ju, ker sama ne zna.

Potem ze verjetno nekaj casa nisi pri tasci nic nastavljal... ;) ... V Medvodah je od zacetka letosnjega leta Telemach skrbnik omrezja...EVJ ni vec ...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.669
872
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ja to je pa dobra novica, pa vam tudi Telemach sedaj pošilja račune ali ???

Telemach je ze nekaj casa prej posiljal racune... vsaj pri tistih, ki smo imeli trojcka, ker je bil ponudnik za internet Telemach...Tisti, ki so imeli samo kabelsko, pa so imeli verjetno se racune od EVJ... Od letos januarja ali februarja, pa je upravljanje kompletno prevzel Telemach, ker je EVJju menda potekla pogodba... in je niso zeleli podaljsati...