Team building - lokacija

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.561
6.164
113
V podjetju kjer delam, so se odločili, da bomo v drugi polovici oktobra imeli čez vikend team-building. V bistvu naj bi bilo bolj druženje s sodelavci, njihovimi partnerji in otroci. Službenih zadev bi bilo cca. 2uri/dan, ostalo zabava in druženje. To srečanje bo potekalo čez vikend, s tem da bi začeli v petek z večerjo in končali v nedeljo s kosilom. Kot sem že omenil, so povabljeni tudi partnerji in otroci.
Šef nam je danes naročil, da naj do ponedeljka predlagamo lokacije, kam bi šli. Sam poznam kar nekaj kmečkih turizmov in podobnih zadev, vendar pa sem bil tam ponavadi sam. Zato so dobrodošli vsi predlogi, kjer bi lahko to stvar izvedli. Ker je podjetje manjše, družinsko, tudi ne bo veliko ljudi. Mogoče z otroci in parnerji vred cca. 20, ne vem točno. Osebno se navdušujem nad Prekmurjem ali Primorsko, saj sem iz Bleda, tako da me razne Pokljuke, Bohinji, Kranjske Gore ne zanimajo preveč. Sodelavci, ki pa so bolj iz okolice Ljubljane, pa jim je Gorenjska všeč. Skratka, prosim za kakšen nasvet, oziroma predlog. Verjetno ima marsikdo od vas izkušnje v vezi tega.

Lep večer
 

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.298
935
113
Mi smo bili nastanjeni v Hotelu Plesnik. Sicer ni bil pravi organizirani teambuliding, ampak smo imeli "delovni dopust". V hotelu imaš bazen in savno, v okolici pa kar nekaj možnosti za rekreacijo...
 

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
ksz
Mene pa bolj zanima, kako deluje tako posiljevanje druženja s sodelavci, ki jih niti ne maraš, potem pa moraš sprejeti še njihove sorodnike. Tovarištvo se lahko vzpostavi že v službi in se najbolje izrazi v "kriznih" okoliščinah, ko je treba pomagat eden drugemu. Če tega v službi ni, nekako ne verjamem, da bi s temi kapitalističnimi psihološkimi forami lahko vzpostavili neko pristno vez s sočlovekom.
confused-1.gif

Saj kaj pa lahko pomeni en vikend več blefiranja....
frown-1.gif


Lokacija pa mogoče v smeri Preddvora, šprortni park Britof....?? Čeprav tam ni nič adrenalinskega..................no ja, občasno morda
tongue-1.gif
 

Hanzi

Guru
27. jul 2007
46.149
5.754
113
pri taščici
Ce si ze dal na izbiro Prekmurje in Primorsko, ootem bi jaz izbral prekmurje. Ne vem zakaj, amoak ljudje se mi zdijo bolj družabni (vsaj oštirji, na Primorskem sem dobil obcutek da so bolj prijazni do Italijanov.... Lahko pa da se motim in jim delam krivico)

Kaj pa bi poceli dva dni? V Prekmurju imas cel kup toplic, tudi Banovce.
wink-1.gif
 

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.561
6.164
113
Citat:
Uporabnik Flikca pravi:
Čeprav je bliz Bleda bi ljubljančani radi verjetno šli sem

Penzion Pibernik

Ma to je blizu mojega doma in grem lahko peš tja. To nikakor.
 

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.561
6.164
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ce si ze dal na izbiro Prekmurje in Primorsko, ootem bi jaz izbral prekmurje. Ne vem zakaj, amoak ljudje se mi zdijo bolj družabni (vsaj oštirji, na Primorskem sem dobil obcutek da so bolj prijazni do Italijanov.... Lahko pa da se motim in jim delam krivico)

Kaj pa bi poceli dva dni? V Prekmurju imas cel kup toplic, tudi Banovce.
wink-1.gif

Se strinjam glede Prekmurja. Dobra hrana, vino..., pa prijazni ljudje.
smile-1.gif
 

Tenforest

Majstr
3. sep 2007
5.633
489
83
41
povsod malo
Prekmurje uff tam ima jaz meglen spomin
cheer.gif
skratka začel smo v Lendavi v tistih toplicah... pa no to je to. Aja pa Gornji Senik smo šli pogledat neki pa nismo najdl.
Drugič smo pa šli v tisti adrenalinski park v Podljubleju pa potem čez Bornovo pot skoz tiste tunele do Planine prevala pa k Tavčarju (to je gostilna kontra od norišnice pa bliz cerkve) jest
 

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
JU ne bo nikoli razumela pojma team-building. V JU je glavno vodilo zajeb sodelavca, briganje za lastno rit, kako čim enostavneje preživeti dan in predvsem kako čimbolj jamrati kako so (ste) obremenjeni...

Pri nas imamo v planu vožnjo z ladjico po Ljubljanici, potem piknik... sprehod po stari Ljubljani po službi in pivnice...

OT... terme v Prekmurju, mogoče Kras in trgatev/vino?
 

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.089
2.188
113
v lokalni ostariji
včasih so bili sindikalni izleti sedaj je pa fensi šmensi teambuilding...

itak pa je tudi v privatr sektorju kar pomembno da se sodelavca zajebe... [cenzura] ga... taki ste...


fadil oasis laufhaus recimo... pravijo da je prava oaza (po radiju).
 

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.746
887
113
tu in tam
Za zanimiv vikend prezivet definitivno prekmurje. Ena od mogocih lokacij je Lendava.Tam imajo hotel s termami, blizu so Lendavske gorice, ki so v jesenskem casu cudovite, na njih je pa polno vinskih kleti in km. turizmov. Nedalec stran so terme 3000, kjer se lahko igra golf, nadalje kolesarski izleti..ipd. Da seveda dobre hrane in prijaznih ljudi ne omenjam. Pa tudi Madzarska je blizu za kaksen izlet (pustmozdaj begunce). Mislim, da ne bi bilo dolgcajt nobenmu, ne mulcem ne starim.
 

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
ksz: ne vem zakaj bi se moral še v prostem času družiti s sodelavci, ki itak danes samo čakajo in iščejo priložnosti kdaj bo kdo koga zaje..No mogoče so kje kake izjeme. V službi sem da oddelam tisto za kar se plačan in kar mi naložijo da naredim. Druženje v prostem času imam pa s kolegi. In ti teambildingi in podobne bedarije mi gredo na jetra. Tko kot nekdo napisal, včasih bili sindikalci, danes se pa bolj kumštno sliši TeamBuilding. Kr neki
cry12bpy.gif
 

apolo

Zelenc'
8. nov 2019
2
0
1
O team buildingu se krešejo različne debate, nekaterim je zelo všeč, spet drugi gredo z odporom. Vsekakor so team building dogodki malo druga pesmica, kot so bili včasih sindikalni izleti. Sama ideja teh dogodkov je seveda dobra, vendar če je v podjetju negativna klima, potem tudi z druženjem izven delovenga časa ne bodo veliko rešili.

 

apolo

Zelenc'
8. nov 2019
2
0
1
Tole bi znala biti ok varijanta: http://www.discovery-slovenia.com/team-building
Vzameš Military squad in lahko tistega, ki ga ne maraš, fajn postreljaš.
grin1.gif
Če to ni sprostitev živcev, ne vem kaj je.


Za team building je vse več dobrih idej in tudi dobrih izvajalcev. Jasno je, da vedno vsem ne bo všeč. Zelo dobro so sprejete team building kuharske delavnice, kjer se skupine pomerijo med sabo v pripravljanju nenavadnih jedi. Super in veliko zadovoljstvo udeležencev.