SUV do cca 30k,bencinar,avtomatik

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.624
4.434
113
A nismo že pred leti tle gor debatirali, da imajo moderni klasični avtomati v višjih prestavah za vsako prestavo tudi zaklep konverterja?
Seveda imajo, v vsaki prestavi. Samo ko lezeš počasi v klanec ali pa parkiraš par 100kg prikolico, konverter ni zaklenjen, in tu se manjko moči še kako pozna.

tony

Guru
23. jul 2007
10.490
1.784
113
Kompliciraš. (Lej, znam tud jaz: pravilno je manko, ker smo ga prevzeli iz ita. mancare.)

Skratka, če so šli manjšat moč 1.4t motorju, so to naredili iz ene petih razlogov preden je prišel na vrsto avtomatik.

• Všeč mi je
Reactions: Utisevalec

jezek

Guru
24. jul 2008
4.672
2.011
113
Ksz, julija so baje prodali 150 Fortingov T5. Letos že 650 vseh Dongfengov. Zdaj ko sta na zalogi bosta verjetno malo poharala še Mage in Huge (cenovno pomoje zjebeta fortinga, katerega ceno so že preveč dvignili).

hermann

Guru
19. mar 2014
9.877
6.815
113
Haha zdaj gledam te avte. Pa to morajo v enmu letu potopit evropske požeruhe.

Sicer osebno me od kitajskih avtov zanimajo kvečjemu EV, tam pa skoraj nimam zadržkov. Le še zmenit se morajo za tistih par znamk, ki bojo preživele.

• Všeč mi je
Reactions: tony

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.125
7.801
113
Haha zdaj gledam te avte. Pa to morajo v enmu letu potopit evropske požeruhe.

Sicer osebno me od kitajskih avtov zanimajo kvečjemu EV, tam pa skoraj nimam zadržkov. Le še zmenit se morajo za tistih par znamk, ki bojo preživele.

So poceni z razlogom, pojdi na testni krog pa ti bo jasno, da pod fensi plastikami je pod nivojem Dacie.

Glede evropskih požeruhov. Nedolgo nazaj vozil testnega Cliota. Nazadnje sem vozil dvojko. Pa tisto je bilo drvarnica. Še štirica ni baš nekaj v primerjavi z petico. Podobno novi Swift. Stari so bili kolibe, novi... zelo prijeten avto, čisto druga lika od 4 koles in motorja iz preteklosti...

Če štejemo inflacijo, opremo in izdelavo avtov (novi Polo je večji od Golfa 4), potem niti niso toliko nabite cene.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.795
1.513
113
Ksz, julija so baje prodali 150 Fortingov T5. Letos že 650 vseh Dongfengov. Zdaj ko sta na zalogi bosta verjetno malo poharala še Mage in Huge (cenovno pomoje zjebeta fortinga, katerega ceno so že preveč dvignili).
Fun times ahead... Ko bo to ven iz garancije in bo potrebno popravljat
Saj ne da je pri evropskih kaj boljše...

• Všeč mi je
Reactions: WeWatchingYou

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.004
7.105
113
A te smo sedaj prišli do tega, da so normalni deci pujseki? Trica je suv proti 911ki :).
Sicer pa še dobro, da obstajajo suvji kot so X5 in Q7. Velikokrat gledam po parkiriščih po tvoje prave dece, ki se zvalijo ven z avta.
V X5 opažam da imajo eni problem, v smislu, da rabijo pručko da se v njega vsedejo. Ven pa tako skočijo, kot bi sedeli na kuhinjskem pultu.

jezek

Guru
24. jul 2008
4.672
2.011
113
So poceni z razlogom, pojdi na testni krog pa ti bo jasno, da pod fensi plastikami je pod nivojem Dacie.

Glede evropskih požeruhov. Nedolgo nazaj vozil testnega Cliota. Nazadnje sem vozil dvojko. Pa tisto je bilo drvarnica. Še štirica ni baš nekaj v primerjavi z petico. Podobno novi Swift. Stari so bili kolibe, novi... zelo prijeten avto, čisto druga lika od 4 koles in motorja iz preteklosti...

Če štejemo inflacijo, opremo in izdelavo avtov (novi Polo je večji od Golfa 4), potem niti niso toliko nabite cene.

No, jaz obcasno vzamem fortinga.....pa je filing ene 2x boljsi od npr. Tiguana (res da facelifta se nisem).....

• Haha
Reactions: novaa

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.624
4.434
113
No, jaz obcasno vzamem fortinga.....pa je filing ene 2x boljsi od npr. Tiguana (res da facelifta se nisem).....
Sam še vedno kitajci niso sestavit nekega avta ki bi ga dejansko sam kupil, geeley ki je imel 4x4 pa avomatika je imel vulva T3 (3 cilindrski motor), forting pa noče naredit 4x4. Tiguan pa par let rabljen košta več kot novi kitajci ... dileme, dileme, dileme .... ;)