Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Fanta hvala za odgovore. Se mi je zdelo, da pri kondenzacijskem ne bi smel bit problem, ampak vprašat ni greh. Sicer pa v kopalnici bi lahko nekako postavil sušilca na pralnega, ampak mam raje mir pri hiši in poslušam žensko pri njenih željah. Balkon pa tudi odpade, ker sem v pritličju in je najbrž to še boljši magnet kot bakreni žlebovi
Če ciljaš na "nočne nabiralce žlahtnih kovin", v sušilcu je edino boben rostfraj, tehta vse skup nič, pa uro dela je da ga ven dobiš. Celega bi ti pa verjetno kdo splel
Ampak praviš da imaš v kopalnici nad pralnim prostor; na tvojem mestu ga 100% dam tja. Nobenega problema, ob dobri postavljenosti v "vaservago" bp delata lahko tudi oba stroja hkrati
To, da ne bi uredu delala en na drugem me ne skrbi. Sem celo našel takega, ki se ga da prišraufat na steno. Problem je, ker ženska pravi, da bomo kmalu imeli otroke in da je treba met prostor za previjat. In edini prostor je na pralnem stroju, ker je kopalnica majhna.
Zdaj sem povedal in me menda razumete, da nimam izbire
drugače pa vsi sušilci ne grejejo prostor enako, zdaj imam bocha z toplotno črpalko in proti prejšnjem 5 let starem gorenjevem se mi zdi kot da je bil gorenjev ventilacijski in ne kondenzacijski, ker bochev zdaj ogreje prostor kot recimo pralni stroj prej smo pa imeli v kopalnici zastonj savno
zaradi hudega pomanjkanja prostora, je pralni stroj v kuhinji, na njemu sušilec in zraven še hladilnik s skrinjo pa ni čisto nobenih problemov, pa tut ropota ni takega, da bi bilo za jokat.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.