Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Brez predispozicij itak ni nič. Zanimivo pa bi bilo videti, koliko bi lahko nekdo s takimi norimi predispozicijami (saj Gay verjetno tudi kaj kvalitetnega papa) tekel samo na žgance. Ampak žal ne bomo nikoli izvedeli.
Meni pa čisto nič ... imel je šanso pokazat, da zna tud teč, ne samo opletat z jezikom ... pa mu ni zneslo. Je bil pa na štartu tako živčen, da je sploh čudno, da se je odlepil s štarta ...
Gay je s časom, ki ga je dosegel, drugi najhitrejši šprinetr na svetu... samo to ni nič po alterjevsko... Tukaj šteje samo 1. mesto in če bi se to upoštevalo ter bi alter organiziral svetovno prvenstvo na 100m, bi tekel lahko samo Bolt. Gay zna samo opletati z jezikom, kar je druga disciplina, vsi ostali so pa 30-40m zadaj in jih kamera niti ujela ne bi ...
Drugače pa neverjetn dosežek Bolta...
vsaka čast boltu pa ne za razultat ampak za uprabo, po mojem menju neznanih vesoljskih substanc. Tak tek ne gre na čokolino ampak na nekaj drugega, kaj to bomo verjetno izvedeli čez 10-15 let.
Kdaj je tek na 200m moški finale?
Se mi zdi, da bi rad čimveč zabavnih Starizmov povedal, vendar mu ne uspeva, ker se preveč sili. Tiste njegove prave legendarne izjave so bile redke in povsem spontane.
Zdaj pa potrebuje vsaj 10 sekund emmm, emm,emmm... da pove kakšno primerjavo v stilu Blackadder-ja, pa še ta sploh ni več smešna.
Mene predvsem moti njegovo "radijsko" komentiranje. A ne more počakati in komentirati to kar ostali vidimo po TV. OK, razumem, da se ni mogel zadržati ob metih Kozmusa, samo ostalo bi pa lahko počakal na posnetek, ne pa da vseskozi kritizira režiserja.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.