Midva imava doma 180 z dvema jogijema, na vikendu pa 160 z enim. Čeprav imava oba skupaj s posteljo vred dobrih 100 kil, kot se reče, nama je 160 preozka in vpliva na kvaliteto spanja.
Sedaj greva tudi na vikendu na 180 in, ko sem predlagal en jogi, ker je bolj praktično menjati rjuho, je žena izglasovala veto.
100€ prihranka in malo več dela pri vnosu ne odtehtata let slabših spalnih pogojev, če pa daš 2 vzmetnici pa vnos sploh ne bo smel biti problem.
Spiva ne enojnem jogi že lep čas pa nikoli ne opazim, da bi me zazibalo oz. motilo, ko se partnerka premika.

Nekako imava tako navado, da večinoma jaz menjam posteljnino. Zjutraj mi paše malo dlje poležati, pa je tako bolj praktično za oba.Pri enojnem jogiju zna bit problem, da je enostavno tako težek, da mu ženski osebek ni v stanju zamenjat rjuhe, ker ga ne dvigne.
Jaz pri enojnem vidim problem, ker ko se en premakne (sploh težji), da sočasno ziba drugega.
Lahko pa pri ločenih jogijih uporabljaš enojno rjuho - se praktično ne opazi da imaš ločena jogija.
Kamele0N Mater ga je poklopil. A si kej špricnu.....Medtem ko pol sveta leta na Mars...se Janezek jebe z napenjanjem rjuhe....
A to si videl v tistem? Ti si res še otroće.Ma dobre na momente....tebe vidim da je uspel malo umirit v uni temi z domobranci/partizani...
Napredujemo....