Problem. Crknil mi je cca 12 let star boljer Ariston Velis 80l. Sicer sem bil s tem bojlerjem zelo zadovoljen, predvsem pa sem ga kupil zaradi izredno tanke oblike (27 cm), kar mi igra ključno vlogo v prostoru, kjer je zmontiran, saj standardni ~48 cm ne pridejo v poštev saj so predebeli. Sem gledal po novih in dejansko težko najdem kaj drugega primerljivo tankega, razen novih modelov iste znamke, ki pa so precej dragi (cca 400€). V bistvu preden odkartam za novega, me zanima vaše mnenje, ali se mogoče celo splača popravljat starega? Obstajajo sploh še kakšni servisi za bojlerje, predvsem pa, če se na splošno sploh splača klicat koga, ki mi bo vzel nekaj že samo da bo prišel pogledat in mi bo na koncu povedal, da se popravilo ne izplača. Kakšne so vaše izkušnje glede tega dragi soforumaši? Sem klical nek servis v Lj, pa sem dobil samo nek odzivnik..Aja, bojler je popolnoma mrtev, ne prižge se nobena lučka, torej, kot da nima štroma. Sem odstranil pokrov - vse suho in čisto, elektrika normalno pride do vezja.