Karkoli bo, misliš, da bo vredno tega, kar se gremo?Dolgoročno kaj nas čaka. Hiperinflacija pravijo. Kar se strinjam.
Mogoče vojne?
O đizs....Dolgoročno kaj nas čaka. Hiperinflacija pravijo. Kar se strinjam.
Mogoče vojne?
Na dolgi rok bomo vsi mrtvi. To je edino dejstvo, ki 100% drži.Dolgoročno kaj nas čaka. Hiperinflacija pravijo. Kar se strinjam.
Mogoče vojne?
Rajš ketno.... korona je pustila posledica na ITMČe vas že sedaj tolk skrbi to, kupte si sedaj dost štrika, da se čez 14 dni lahko že navežete za nekaj kar se verjetno ne bo zgodilo![]()
Če bo denar za ketno.... hiper inflacija pa to....Rajš ketno.... korona je pustila posledica na ITM
Na dolgi rok bomo vsi mrtvi. To je edino dejstvo, ki 100% drži.
Zdrži, brane_new. Ne se pustit.Vas čaka moja odsotnost. 4 tedne Norveške. Sory![]()
Tudi to kmalu ne bo več nujno res.Na dolgi rok bomo vsi mrtvi. To je edino dejstvo, ki 100% drži.
A bo rok krajši?Tudi to kmalu ne bo več nujno res.
O đizs....
še sedanjosti ne shendlate, pa se bi že ukvarjali z prihodnostjo....
Tebi ene par stvari ni povsem jasnih. Inflacija bo (je), ker drugače se natiskanega denarja ne bo dalo vrniti.Če bo denar za ketno.... hiper inflacija pa to....
Res je bolano, folk ne zna cel cajt razmišljat drugega, kot kaj se jim bo slabega zgodilo... Sam da se bo covid umiril, bo pa kriza, pa hiper inflacija, pa pomankanje bakra, pa vilkan na Maleziji, pa Baba Vanga bo kaj "na novo" napovedala, pa sosedov cucek bo kugo raznesel, pomankanje prostitutk, Pfajzer bo nehal viagro delat, pa kraljica se bo prek tindra spoznala z arabskih šejkom in vpeljala širiatsko pravo...
To je to, konc je z nami...
Nisem rekel da ne bo inflacije, rekel sem da je bila nizka in da je bila želja regulatorjev da bi bila višja in napisal sem da bo višjaTebi ene par stvari ni povsem jasnih. Inflacija bo (je), ker drugače se natiskanega denarja ne bo dalo vrniti.
Od lani takle čas do danes se je podražilo vse od hrane do surovin:
- koruza +58%
- soja +62%
- palmovo olje +84%
- naravni plin +84%
- baker +68%
- nikelj +87%
- cink +88%
- nafta +158%
Kaj to za sabo potegne, je pa takim, kot si ti itak brezveze razlagat.
Bencin se je podražil. O jej. Inflacija inflacija....
Je pa še zmeraj cenej kot pa za čas šarčeve vlade...