Šanse ali ne?

B81

22. jul 2007
34.259
8.812
113
En mesec, kdo pa misli, da je? To se ne gre par dni, ce si prej vsak dan tam bil, ne pa en mesec :evil:
 

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Mislim ... zaradi mene lahko vsak dan hodi tam še naprej. Ampak če bi jo rad dobil, ni druge, kot da za nekaj časa zgine, si vmes najde par novih tarč in vmes dela na sebi. Itak bo opazila, da ga ni. In če potem pride nazaj full stock, ima možnost dvignit njeno zanimanje. Ona ve, zakaj se gre, ampak je nekje zayebal (verjetno je izpadel preveč needy).
 
I

Izbrisan uporabnik #9334

Kilav fant ni še nikoli pri punci spal.
Če jo ne dobiš takoj, jo boš čez dva dni še manj.
 

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Zacni osvajati in imeti se dve, tri, stiri, pet punc zraven. Se podzavest toliko spremeni, da zavohajo tudi najbolj izkusene punce. In vsaka ima rada konkurenco. Najslabse za zensko je, da misli, da ti dela uslugo, ker se druzi s tabo. Potem se pocuti skoraj tako bedno kot ti, ko si ga drkas v soboto zvecer
 

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Karkoli, sej zenske niso tako tezke. Cisto malo pozornost brez slinjenja in romantike potrebujejo. Kontra holivud filmom
 

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Kilav fant ni še nikoli pri punci spal.
Če jo ne dobiš takoj, jo boš čez dva dni še manj.

Saj ni kilav, če jo je šel spraševat za številko. Kapo mu dol za to. 3/4 ostalih bi jo boječe opazovali z daljave in se ne bi upali narediti ničesar.

Je pa nekje na poti zaribal, zato so šli moji predlogi v smer, kako dvignit privlačnost. Sam nisem pristaš teorije, da ji pač ni bil všeč, ker ženske niso tako vizualna bitja kot mi in verjamem, da lahko nek povprečen fant s pravim pristopom dobi marsikatero.
 
  • Všeč mi je
Reactions: Cash

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Drugace so bolj vizualna bitja kot mi, ampak jih z igro in custvi, nima veze negativnimi ali pozitivnimi, lahko hitro postavis na njeno mesto. Pa edno imej vec zensk v igri. Napaka je, da vse stavis na eno. Na koncu je igra stevil.
 
  • Všeč mi je
Reactions: Cash
I

Izbrisan uporabnik #9334

Pozdravljeni,

v restavraciji, kamor hodim na kosila sem spoznal lustno kelnarco. Ker mi je ušeč sem jo ogovoril in tako sva začela vsak dan po malo debatirat. Prašal sem jo za ime, nato sem se še jaz predstavil. Vsega skupaj sem jo 3 videl oz. 3x z njo govoril. Danes, ko je minilo cca. 4 dni odkar sem jo zadnjič videl pa sem jo vprašal ”bi šla na kako pijačko kdaj”. Pa mi reče ”hmmm,..odvisno. Drugi teden sem 2 dni prosta. Saj se še vidimo.” Cifre nism dobil.

Vaše mnenje? So šanse ali ne?

lp, Hvala

Men se zdi, da je tole naš stari capl, preoblečen v ovčjo kožico :D .

Drugače mu je pa najbolje svetoval zino :
najprej povej, da ne piješ in ne kadiš, rad rešuješ križanke, zanimajo te rože,...

:valjamse: :valjamse: :zmaga: .
 

Regnum

Pripravnik
24. jun 2021
81
25
8
Nič o spolovilu!
Nič o spolni usmerjenosti?

verjetno so opisali tistega, ko jo spremlja po zabavah, šopingih, itd.
Človeštvo bo izumrlo!
 

docker

Zelenc'
9. jun 2021
15
2
3
No, fantje, da povzamem dogajanje.

K tisti punci za šankom sem še hodil na malice, nikoli pa nič omenjal glede kaj več oz. pijače. Opazil sem, da me opazuje. Vmes fasal covid, tko da me cca. 2 meseca ni bilo tam.
Danes pa me je moja povabla tja na kosilo. In sva šla...delala je tudi tista punca. Ne vem zakaj a je nonstop pogledovala proti meni. In bila videt jezna..hoja jo je izdala, pa tudi besni pogledi vperjeni vame
Pogledov nism vračal...
Ah...kdo bi razumu punce....
 

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Kdo bi razumel fante. Ker deci niste. Vprasas, te nic ne stane razen malo samopodobe. Zato pa delaj na sebi te nic ne stane. In brez skrbi, da ni bila jezna. Zenske imajo konkretno vec ponudbe in one izbirajo, ko gre za bežna srecanja in sex. Lahko se pa tolazis, ampak na dolgi rok je to malo brezveze.
 

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Ja madona kaj je pa za razumet. En nasvet. Najdi si najprej krog kolegov, decov, pa ne papućarjev. Pa malo hodi z njimi v svet, vclani se v kaksno pomoznosti sportno drustvo, ne šah!, pol zacnete pocasi hoditi na pivo in si izkusnje menjajte.
Da na forumu sprasujes za mnenje je bolj bogo. Pa ok vsi smo bili tam tam.
Na koncu je itak vse igra stevilk za deca. Ce ni ravno holywood ali nba igralec. Igra pa definitvno steje na prvem mestu in na prvem mestu si ti. Vedno imej vsaj tri dekleta na kolobarjenju. Pol ti je vseeno, ko te ze cetrta zavrne v petek zvecer. Samo ne se custveno navezati in imej HOBI! Hvala zaseka.

Od 30, 40 punc ogovorjenih ti bo 8 dalo kontakt, 6 se jih bo javilo, 4 pristalo na zmenek, 2 prikazale, pol pa drzis finger crossed za sex. Skoraj. Pri top igralcih. In 25 letnicah.
 
  • Všeč mi je
Reactions: turbobitch

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
40.754
5.380
113
Sem ti že parx hotel komentirat tvoje veleume......pa naj bo danes (ker se mi ravno ne da kitat spalnice :p )

Ok si nek player.....maš Joto LC (tudi jaszt jo imam btw).....včasih pa Yarisa 1.0 (tudi jaszt ga imam...1.4 D4D moj je močnejšiiiii! :p)....cool!

Dereš vse živo kar prileze in gre mimo tebe.....wauuu...klanjamo se! Tudi jaszt sem že kako milfo al pa mal starejšo od sebe (zgleda je to neka Jota power :D)
Mogoče se ne bova ravno razumela......pa ne načrtno......ampak vidim malo specifike pri tebi (kontra pri meni)......

Praviš 20+ letnice......ne vem....gledam čez svoje oči......jaszt sem se vedno raje družil s svojimi letniki in navzgor......ubistvu sem si za vzornike raje iskal starejše od sebe.....tudi v every day lifeu se bolj ujamem s starejšimi od sebe.

Z 20letnicami iskreno niti ne vem kaj bi se pogovarjal.....its parallel world....
Pa preden začneš z "jah zgleda nimaš igre pa to" :D Oh kjer smart cookie res......sam od sebe niti ne bi pomislil na igro :)
Igro čist kapiram........ampak mi je tolk damn otročja....al pa basic da me mine se stem ukvarjat.

Iskreno (to sedaj bo letelo nate).......se mi je smešno predstavljat odraslega tipa......ocenjujem te tm v 40ih više manje......ki se špila pavijana pred neko 20-25letno....vse samo zato da bo namočil :D
Strgane kavbojke.....športne supergice......bučči sončni špegli :D Al pa da si v trendu......ženske pajkice nosiš?
A LCjko maš kej liftano? Pa kake hude valarje gor vsaj? Čeprav tamali dandans niti ne razumejo takih strojev.......sam za info!

Ok......pustmo zdej to......zrihtaš...očaraš.....odpelješ....gremo zdej bl na moške debate :)

Sex......ko sem bil v 20s.......to nobena ni znala uživat.......fafat še manj (pust tisto žvečenje čigumija....to ni faf!) Kako za kurca ČE se že vse ostalo poklopi (je lepa.....ummm zgleda ok....se zna dobr zrihtat :) ne odpre ust prehitro....) lahko en 40letnik uživa z eno 20letnico?
Zdej al si zbiraš same študentke iz MIT-a (una univerza za ta nadarjene).......al pa si sam na isti stopnji?
Mislm sej suportiram to da ne ubiješ otroka v sebi.....vsa moja družba je taka.....da ko smo skupaj in ga žuramo......smo v glavi še vedno kot v srednji šoli....hvalabogu. Ampak potem pride ponedeljek in nove delovne obveznosti.....

Mel sm eno k se ji je po sexu kadilo! Pri tebi? :p
šalice.jpg
 
Nazadnje urejeno: