Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sama kvaliteta slik ni tak problem. Bolj je problem urejanje in popravljanje slik preko AI. Tudi zumira video posnetke kr neki po svoje.
En primer, če si prej na sliki hotel odstranit določen predmet, osebo je lepo zapolnil manjkajoči prostor , sedaj pa kr neki vstavlja neke premete, ki sploh ne sodijo na sliko. Ta AI dela samo štalo.
To je bilo že pred popravki. Verjetno tole uporabi, če je izbrisan del prevelik. Ne vem pa, ali kje obstaja opcija izklopa tega vstavljanja predmetov, ker zadeva res izpade čudno.
Tega mi prej ni nikoli delalo pa veliko urejam slike, sem imel v zadnjem času cel kup nekih praznovanj kjer sem na veliko slikal in snemal in takih "dodatkov" ni bilo, pa tudi pri velikih delih.
V predprodaji, ampak je zgolj refresh prejšnje serje z nekaj novih AI programov. Novi procesor, več rama. Ampak že prej te to ni omejevalo pri vsakodnevnih opravilih.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.