Meni S22 po dveh dneh normalne uporabe kaže od 50 do70%... Kaj pa ti počneš, pa ne vem.Kako si pa zadovoljen z baterijo? Imam S22 in sem ga kupil ravno zaradi primerne velikosti, zdaj pa bi ga rad zamenjal za S23+, predvsem zaradi boljše baterije.
Meni S22 po dveh dneh normalne uporabe kaže od 50 do70%... Kaj pa ti počneš, pa ne vem.Kako si pa zadovoljen z baterijo? Imam S22 in sem ga kupil ravno zaradi primerne velikosti, zdaj pa bi ga rad zamenjal za S23+, predvsem zaradi boljše baterije.
Kako si pa zadovoljen z baterijo? Imam S22 in sem ga kupil ravno zaradi primerne velikosti, zdaj pa bi ga rad zamenjal za S23+, predvsem zaradi boljše baterije.
Očitno ga preveč uporabljam. Tudi telefonskih pogovorov je več (službeni klici).Meni S22 po dveh dneh normalne uporabe kaže od 50 do70%... Kaj pa ti počneš, pa ne vem.
Sicer ne vem več točno kje, ampak v nastavitvah se nekje da izklopiti, da se beleži načine in rutine uporabe telefona. Na podlagi tega ti potem izračunava, kako dolgo ti bo zdržala baterija.Očitno ga preveč uporabljam. Tudi telefonskih pogovorov je več (službeni klici).
Trenutno mi piše, da bo polno napolnjena baterija zdržala 18h 30 min
S22 Ultra ali S22? Za Ultro verjamem, S22 pa teška...Sicer ne vem več točno kje, ampak v nastavitvah se nekje da izklopiti, da se beleži načine in rutine uporabe telefona. Na podlagi tega ti potem izračunava, kako dolgo ti bo zdržala baterija.
Jaz sem že vsaj 20x resetiral na tovarniške nastavitve in potem šel korak za korakom, preden sem pogruntal vse nastavitve. Mnogi sploh ne vejo, kaj v sebi skriva S22, če ga znaš pravilno nastaviti. In ja, igranje igrice med malico, okoli 25 klicev v službi, branje mailov in ostale malenkosti, pa je baterija še zmeraj na 68% od zjutraj. S tem, da imam še BT non stop prižgan (konekta se v avtu za klice). Wifi je izklopljen, saj imam neomejeno porabo podatkov.
Navaden S22.S22 Ultra ali S22? Za Ultro verjamem, S22 pa teška...
Evo. Sem mu vzel novo naročnino na Telekomu, Iphone 15 Pro max, samsunga ni hotel .To se pravi, da ga moraš dobiti danes, ker je dva dni praznik. Kvečjemu pri ponudniku tel. storitev, ni pa rečeno, da bo tam najcenejši.
In kaj je novega?Da se pohvalim, Dobu danes 14!
Mal drugač ikone. Po moje nič.In kaj je novega?
Do zdaj sem opazil ikone zgoraj malo drugačne pa v galeriji se na fotki da marsikaj storiti hitreje. Meni od fotiča mal spremenjen, mogoče vse deluje malce hitreje kaj pa vem sej je že tako hitro. Imam pa ultro.In kaj je novega?