Renault Espace od 2015 dalje

oby

Fizikalc
20. jul 2008
417
146
43
ne vem, jaz sem mel 2.0 hdi leta 2017, ki je bil edini z avtomatikom, kaj so pa pol dodal vse, pa ne vem...

oby

Fizikalc
20. jul 2008
417
146
43
ni res, še vedno maš 2.0:
Citroën C4 Grand SpaceTourer Shine Pack BlueHDi 160 EAT8

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.598
1.536
113
Jaz ne najdem na avtonetu.

Glede kombija. Tudi to mu je prislo na misel. Kateri so vse tisti manjsi, malo nizji kombiji? Ne recimo tipa vivaro.

oby

Fizikalc
20. jul 2008
417
146
43
nisem bral kolk so stari otroci, ampak če so manjši bo skor ziher rabil voziček za 1+1 al pa uno thule prikolico za 1+1; da bo vsaj mal mobilen, to naj pogleda kako se zloži kam, pa še kak skiro za ta večjega, pa pač to ne gre več v normalen avto dandanes.

Jaz ne vem kolk od tukaj sodelujočih ma 3 otroke, ampak jaz lohk povem, da mamo kosntantno ful robe, je pa odvisno od starostne razlike seveda. Jaz bi za drug avto vzel kak kombi, ala Spacetourer ipd, da maš fore mal pol še vse klinčeve skiroje, pa bicikle, pa čelade pa... vozit, da konstantno ne špilaš Tetrisa ampak samo baciš notr in greš domov.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

oby

Fizikalc
20. jul 2008
417
146
43
Jaz ne bi, ker mali kombiji ala berlingo, caddy ipd nimajo druge vrste sedežev na šinah ampak so fixni. pri večjih kombijih je klop/sedeži na šinah in jih furaš mal sem mal tja, ali pa jih daš tolk nazaj da imaš še ti plac se pol notr stegnit da otroka zapneš normalno....
Naj proba enkrat ko ful lije zapet v normalnem avtu enega otroka na sredinski sedež, po možnosti s 5 točkovnim pasom. Tut na varnosti pas je isti klinc ker ti zaponka skos uhaja, teb pa dež teče v ritno špuro, ker se razteguješ tolk notr da maš majco na pol hrbta :D

pol bo pa začel kombije gledat. :)

Sej zdej sam čakam da en reče: včasih smo s fičotom za 3 tedne hodil v dubrovnik na morje... ;)

ps: naj se navadi da če maš dva otroka je x, če maš tri je 2x :D

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.070
3.565
113
Vivaro = Jumpi = Traveler - se mi zdi in to naj se gleda, če že velik družinski avto.

Si pa ne predstavljam voznika A3 se spravit v "ta velika jajca".