V resnici je podatek do 11h za celo državo - povprečje.
Najvišja volilna udeležba je bila do 11. ure v volilni enoti Celje, in sicer skoraj 14,8-odstotna, najnižja pa v volilni enoti Ptuj, namreč 12,5-odstotna. Volilni okraj z najvišjo udeležbo je Tolmin s skoraj 20,8-odstotno udeležbo, volilni okraj z najnižjo udeležbo pa Ljubljana center z 9,7-odstotno, je v izjavi za medije povedal predsednik Državne volilne komisije Peter Golob.
Agitiraš? Asking for a frodo and Jabe...2xza 2xproti
Po moje danes.Vprašanje... Te stevilke upostevajo predcasno glasovanje, a je to samo danes?
Zakaj je ta akcija agitacija med volilnim molkom?Me zanima, če bo I8M fasal kakšno kazen za tole agitacijo med molkom. Konec koncev so le stranka v postopku, sodelovali so v kampanji in bi morali biti tiho.
ampak malo objektivnosti pa vseeno lahko sproduciraš.
Ima kar Jabe prav.Jabe: Bi se strinjal, če bi I8M pozival k udeležbi na splošno. Pa ne, zelo neprikrito poziva k volitvam samo leve, ker jih skrbi, da “skrajno desni” že premočno vodijo. To je pa čisto prozoren poskus vplivanja na izid referenduma.
Pa razloži prosim. Razloži, po možnosti z navedbo Zakona o volilni in referendumski kampanji (ZVRK) jResno to sprašuješ, Ferdo? Vem, da ti srce bije na levi pa da tiča na levo nosiš, ampak malo objektivnosti pa vseeno lahko sproduciraš.
Resno sem razočaran, da moram tebi kot intelektualcu in vrhunskemu finančniku to razlagat. Imaš tudi ti kredit v švicarjih in tožiš banko, ker so te premalo podučili?
Volilni molk ne pomeni, da mora biti tiho povsem, le da ne sme navodil dajat, kaj obkroziti.
Pozivanje, naj se gre na volisca, tudi ne.
Nikoli se ne upošteva v vmesnih rezultatih udeležbe predčasno glasovanje.Vprašanje... Te stevilke upostevajo predcasno glasovanje, a je to samo danes?