Referendum

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.893
4.941
113
Se pravi dejansko veš toliko kot ti je nečakinja povedala in kopi pejstaš AI. Kot sem že rekel, poznam primer iz druge roke, kjer je človek zaradi duševne bolezni (alkoholizem) dejansko na njihovi socialni in celo lahko živi, pod streho, ne pod mostom, pa ni delal za farmacevtsko firmo zadnjih 10 let ampak je po gradbiščih delal vse živo, nazadnje v mešalec metal. Pri nas bi ga sistem izpljunil direkt pod most, ne pa v bolnico. V Švici recimo skropucalo od Mijića niti obstajat ne more, pri nas je pa celo poslanec. Tako da če hočemo Švico, naj bo povsod, ne samo v eni točki. V tistih objektivnih razlogih za odklonitev dela se skriva bistvo. Ko bodo to podrobno zapisali, pol bom pa tudi za tak zakon obkrožil ZA, ne glede na to katera opcija ga bo predlagala.

Pa recimo da sem ZA v enem od štirih, to je volilna pravica. Ni fašistično in rasistično če rečeš, da mora bit pogoj za volilno pravico državljanstvo in ta populizem levice mi gre enako na jetra kot tisti od Reberška. Gatto mi prav vseglihar.
Očitno ne razumeš napisanega na socialni delovno sposoben človek, ti daš duševnega bolnika...
Kje sem napisal da bolnike silijo delat...

Fak ti si huj k neka sponzuruša... Pr nas je problem ta da se omenja delovno sposobne ljudi na socialki ne bolnike, ne invalide....
a ti razumeš to...

težko verjamem.

Iz tvojga kozlanje je razumeti to da so vsi na socialki bolniki......
če lenuharstvo damo za bolezen potem pa imaš celo prav.

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.452
11.668
113
Očitno ne razumeš napisanega na socialni delovno sposoben človek, ti daš duševnega bolnika...
Kje sem napisal da bolnike silijo delat...

Fak ti si huj k neka sponzuruša... Pr nas je problem ta da se omenja delovno sposobne ljudi na socialki ne bolnike, ne invalide....
a ti razumeš to...

težko verjamem.

Iz tvojga kozlanje je razumeti to da so vsi na socialki bolniki......
če lenuharstvo damo za bolezen potem pa imaš celo prav.
Naflodraš neki iz AI, označiš za resnico in pol kozlaš naprej, zaćiniš s par žaljivkami, narjen Hud nadas si očitno ti preveč tekanadom skodi.

• Objave ne odobravam
Reactions: Kamele0N

damirj

Guru
9. maj 2012
6.314
2.977
113
"dokler z dvojno socialno dobita le malenkost manj kot če bi hodila na šiht vsak dan."
Malenkost manj? 2x500€ socialke, če sploh dobita celo VS 2x1000€ minimalec + malica + potni+ letni in zimski regres?

To je osnovnošolska matematika, takšni pa ne računajo tako po osnovnošolsko :) Čas je denar. In takšni kot oni imajo zato bistveno več časa in s tem denarja, kot ti, ki 8ur zaprt čepiš v pisarni in nikamor ne smeš. Če v tvoji enačbi upoštevaš še čas, potem se računica bistveno spremeni. :)

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.893
4.941
113
Naflodraš neki iz AI, označiš za resnico in pol kozlaš naprej, zaćiniš s par žaljivkami, narjen Hud nadas si očitno ti preveč tekanadom skodi.
Lej pedalčkar dokler ne boš podčrtal kaj je neresnica je brezveze.... Kaj je napisanega neresničnega.
Tvoj zmazek je bil dobesedno primer z duševnim bolnikom....

Še enkrat ko boš povedal neresnice v napisanem se lahko pogovarjava. In ponovno govori se od delovno sposobnih ljudeh ki so na sociali in ne delajo! Da boš nazorno razumel izvzeti vsi ki so nezmožni za delo.

dask

Guru
21. sep 2023
1.083
1.264
113
To je osnovnošolska matematika, takšni pa ne računajo tako po osnovnošolsko :) Čas je denar. In takšni kot oni imajo zato bistveno več časa in s tem denarja, kot ti, ki 8ur zaprt čepiš v pisarni in nikamor ne smeš. Če v tvoji enačbi upoštevaš še čas, potem se računica bistveno spremeni. :)
Plus dodaš še morebitne druge socialne "ugodnosti", izredne pomoči itd., ker si pač brez prihodka. Eni fajn cuzajo sistem.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.452
11.668
113
Lej pedalčkar dokler ne boš podčrtal kaj je neresnica je brezveze.... Kaj je napisanega neresničnega.
Tvoj zmazek je bil dobesedno primer z duševnim bolnikom....

Še enkrat ko boš povedal neresnice v napisanem se lahko pogovarjava. In ponovno govori se od delovno sposobnih ljudeh ki so na sociali in ne delajo! Da boš nazorno razumel izvzeti vsi ki so nezmožni za delo.
Nadas. AI naflodraš, zgori napišeš resnica in to je to zate. Si ti ziher da je tist kar ti je AI naflodral resnica? Ker če slepo verjameš AI si milo rečeno glup.
Tudi moj primer si sam zaključil kot si, napisano je vse, vključno z Mijićem, če hočeš seveda razumet. Tko da trimčeknadomček, ko boš 100% ziher da je tist kar si napopal resnica, pol se lohk pogovarjamo, do takrat pa kar nabijaj z glavo v steno. Rus je že na kolenih?

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.893
4.941
113
Nadas. AI naflodraš, zgori napišeš resnica in to je to zate. Si ti ziher da je tist kar ti je AI naflodral resnica? Ker če slepo verjameš AI si milo rečeno glup.
Tudi moj primer si sam zaključil kot si, napisano je vse, vključno z Mijićem, če hočeš seveda razumet. Tko da trimčeknadomček, ko boš 100% ziher da je tist kar si napopal resnica, pol se lohk pogovarjamo, do takrat pa kar nabijaj z glavo v steno. Rus je že na kolenih?
Pa kaj maš ti stem Mijićem sej je Zoki tudi javni uslužbenec in še kar hara, miljon prisilk nategov, dolgov itd... Kaj ti to mešaš z socialno pomočjo.
Sam iz teme skačeš. Še enkrat AI je ok saj jemlje iz uradnih strani, če kaj ni povej bodi frajer pa povej!

V tujini funkcionar kondom plača "na službeno kartico" pa odleti pri nas kupi čoln pa nič... Še enkrat z socialno politiko to nima nič. Daješ pa socilno glupe primere ko je človek nezmožen za delo tak primer si ti dal o katerem ni dvoma ne pri našem referendumskem vprašnju ne v švicarski politiki socialne pomoči.

Še to tisti ki ima omejitve dela (zdravniško priznano) je prav težko zaposlit, ker ne naredi zdravniškega... Imam kolegico ki je invalid, pa je probala v Merc in dobila zdravniškega spričevala. Ravno obratno kot ti jamraš.

Pogovarjamo se o ljudeh ki so na sociali delovno sposobni, zdej pa dajej butaste primere "duševnih bolnikov" še naprej.

Pa ker ti resnica ne gre iz glave, ja volili ste ga levičarji, pred volitvami sem sam povedal kaj je Stevo.... a ker je govoril z Janšo ne je bil dober in tudi dobil glasove. Da ne rečem tudi ponudbe iz strani Goloba. Takrat je bil dober z vsemi svojimi poslanci, zdej pa je vse hudič....

še enkrat ker ti to omenjaš sem napisal.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco