Referendum

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.445
11.678
113
povej kar ni res?
Aha, torej ti nekaj na hitro vržeš v AI in pol kopipejstaš in jaz naj sedaj preverjam kaj je res in kaj ni? Tvoj modus operandi, dragi teknadomist, mal manj AI, mal manj hajpanja, pa boš mogoče nekoč sposoben debate brez hajpanja in žalitev.

V Švici sociala dejansko deluje, vem iz druge roke. Pri nas bi taka oseba že davno končala pod mostom, al pa v Ljubljani na Prešercu, tam pač ne, ker je postavljen sistem pametno in se ga dejansko izvaja, pri nas pa.... Tako da to uredit ne pomeni sam da vprašaš ljudi z bebavim vprašanjem in pošlješ Reberška v boj, ampak zadevo rešiš celovito od temelja dalje. Zarad mene lahko tud tako rešiš kot imajo Švicarji, sam pol je treba met vse kot tam, ne sam nekaj.

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.888
4.937
113
Aha, torej ti nekaj na hitro vržeš v AI in pol kopipejstaš in jaz naj sedaj preverjam kaj je res in kaj ni? Tvoj modus operandi, dragi teknadomist, mal manj AI, mal manj hajpanja, pa boš mogoče nekoč sposoben debate brez hajpanja in žalitev.

V Švici sociala dejansko deluje, vem iz druge roke. Pri nas bi taka oseba že davno končala pod mostom, al pa v Ljubljani na Prešercu, tam pač ne, ker je postavljen sistem pametno in se ga dejansko izvaja, pri nas pa.... Tako da to uredit ne pomeni sam da vprašaš ljudi z bebavim vprašanjem in pošlješ Reberška v boj, ampak zadevo rešiš celovito od temelja dalje. Zarad mene lahko tud tako rešiš kot imajo Švicarji, sam pol je treba met vse kot tam, ne sam nekaj.
Še enkrat povej kaj ni res!
Drugo jaz imam nečakinjo ki za farmacevstko firmo gor dela.. .ni na socialni in pravi da sploh ni tako ugodno, vse drago kot pes, do tujcev so sovražni tudi do nas, bohnade da prekrške ponavljaš ker dobiš lahko celo izgon tudi če delaš...

Še enkrat povej kaj AI ni povedal prav...
samo bluziš, ker ne veš kaj tam sociala je, pa pametuješ verjamem bolj AI kot teb...
Kar defacto vem če narediš prekršek ga plačaš ne glede na socialno stanje... Da ti še raje ne povem kaj moraš narest da tam sploh delovno dovoljenje dobiš, pr nas jih pol izgubi dovoljenje...

Seveda vem da si najpametnejši tukaj.... pr nas bi takemu sistemu rekli fašistični.... kar je tam vsakdanje!

Daniel

Guru
21. dec 2007
9.102
7.005
113

Kako napisati mnogo in povedati nič. Lekcija 1.

• Haha
Reactions: Sonny_Chiba

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.678
841
113
tu in tam
1791443480376.png

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.445
11.678
113
Še enkrat povej kaj ni res!
Drugo jaz imam nečakinjo ki za farmacevstko firmo gor dela.. .ni na socialni in pravi da sploh ni tako ugodno, vse drago kot pes, do tujcev so sovražni tudi do nas, bohnade da prekrške ponavljaš ker dobiš lahko celo izgon tudi če delaš...

Še enkrat povej kaj AI ni povedal prav...
samo bluziš, ker ne veš kaj tam sociala je, pa pametuješ verjamem bolj AI kot teb...
Kar defacto vem če narediš prekršek ga plačaš ne glede na socialno stanje... Da ti še raje ne povem kaj moraš narest da tam sploh delovno dovoljenje dobiš, pr nas jih pol izgubi dovoljenje...

Seveda vem da si najpametnejši tukaj.... pr nas bi takemu sistemu rekli fašistični.... kar je tam vsakdanje!
Se pravi dejansko veš toliko kot ti je nečakinja povedala in kopi pejstaš AI. Kot sem že rekel, poznam primer iz druge roke, kjer je človek zaradi duševne bolezni (alkoholizem) dejansko na njihovi socialni in celo lahko živi, pod streho, ne pod mostom, pa ni delal za farmacevtsko firmo zadnjih 10 let ampak je po gradbiščih delal vse živo, nazadnje v mešalec metal. Pri nas bi ga sistem izpljunil direkt pod most, ne pa v bolnico. V Švici recimo skropucalo od Mijića niti obstajat ne more, pri nas je pa celo poslanec. Tako da če hočemo Švico, naj bo povsod, ne samo v eni točki. V tistih objektivnih razlogih za odklonitev dela se skriva bistvo. Ko bodo to podrobno zapisali, pol bom pa tudi za tak zakon obkrožil ZA, ne glede na to katera opcija ga bo predlagala.

Pa recimo da sem ZA v enem od štirih, to je volilna pravica. Ni fašistično in rasistično če rečeš, da mora bit pogoj za volilno pravico državljanstvo in ta populizem levice mi gre enako na jetra kot tisti od Reberška. Gatto mi prav vseglihar.

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in ales85

jello

Guru
22. sep 2008
11.845
5.020
113
Kam smo prišli. Snežičev jumbo plakat v pravilni slovenščini (v 'lažnivi' mu je uspelo izpustit prav vse nepotrebne črke J), gattovi zmazki pa v čisti domoljupščini.