Prošnja: Spletno banæništvo - anketa

Blazaa

Zelenc'
17. maj 2017
3
0
1
Forumaši pozdravljeni!

Za potrebe pisanja diplomske naloge sem pripravil anketo o uporabniški izkušnji spletnega bančništva v Sloveniji. V kolikor vam ni odveč in imate 5 minut časa, bi vas prosil, da jo izpolnite. Dosegljiva je na povezavi https://www.1ka.si/a/128962

Hvala vsem!
lp
 

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.833
371
83
Tista vprašanja, če se počutim prijetno med uporabo spletne banke.. kdo se pa počuti prijetno, ko plačuje položnice? Prijetno se počutim, ko gledam na pol razgaljene babnice na FB.
wink-1.gif

Rahlo bedasto, sicer pa ok.
Pa če nisi rabil tehnične pomoči, ne moreš tega označit. Samo strinjam se/ne strinjam se, kot kak robot.
 

luciano

Guru
3. okt 2011
1.811
815
113
MB
Urejeno

Imaš prav....pri uporabi spletne banke , oziroma plačilu položnic mi gre na
cry12bpy.gif
 

Blazaa

Zelenc'
17. maj 2017
3
0
1
Pozdravljeni,

hvala vsem za odgovore. Ja, anketa je narejena na osnovi standardiziranega vprašalnika, zato so določena vprašanja takšno kot so. Bom pa dodal popravke npr. pri trditvi "Med uporabo se počutim prjetno" - mišljeno je kot, da je sama uporaba programa prijetena, plačevanje položnic pa tako vsi vemo, da ni prijetno
smile-1.gif


lp
 

ceedevita

Fizikalc
24. jul 2009
6.851
95
48
štajerska
ena vprašanja so res
bonk.gif

in potem se čudimo da gre država u qrac, če se na podalgi takih vprašanj delajo diplomske.

ser pa odgovorjeno
 

Blazaa

Zelenc'
17. maj 2017
3
0
1
Hvala za sodelovanje. Hkrati pa res bravo, da lahko na podlagi nekaj vprašanj oceniš človeka oz. njegov doprinos k družbi. Kar se vprašnj tiče, sem že omenil, da gre za različico standardiziranega vprašalnika in so vprašanja kakršna so in nemenjena merjenu nečesa specifičnega. Disertacije izpeljane iz takega tipa vprašalnika so dovolj dobre za objavo na portalih kot so ScienceDirect.com, ResearchGate.com...zato ne vidim nobene težave. če se bo pa na koncu izkazalo, da niso primerna za tisto kar želim, bo tako tudi zapisno v diplomski.



p.s. Lahko pa mogoče argumentiraš svojo izjavo in jo podpreš s tem, da poveš kako ti pripomoreš k temu, da država ne bi šla v "kura*". Mogoče našteješ svoja znanstvena dela, mogoče pomogaš kot prostovoljec, nudiš brezplačno pomoč ljudem v stiski itd. (nabijanje na temu forumu ne šteje)
 
Nazadnje urejeno:

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.148
4.590
113
Sem odgovoril, mnenja pa sem, da bi lahko bilo nekaj vprašanja manj, pa bi od ljudi zvedeli enako. Uspešno in hitro naredi svojo nalogo!