Prošnja: Spletno banæništvo - anketa

17. maj 2017
3
0
1
#2
Forumaši pozdravljeni!

Za potrebe pisanja diplomske naloge sem pripravil anketo o uporabniški izkušnji spletnega bančništva v Sloveniji. V kolikor vam ni odveč in imate 5 minut časa, bi vas prosil, da jo izpolnite. Dosegljiva je na povezavi https://www.1ka.si/a/128962

Hvala vsem!
lp
 

Numy

Fizikalc
1. jan 2008
9.460
66
48
#6
Tista vprašanja, če se počutim prijetno med uporabo spletne banke.. kdo se pa počuti prijetno, ko plačuje položnice? Prijetno se počutim, ko gledam na pol razgaljene babnice na FB.

Rahlo bedasto, sicer pa ok.
Pa če nisi rabil tehnične pomoči, ne moreš tega označit. Samo strinjam se/ne strinjam se, kot kak robot.
 
17. maj 2017
3
0
1
#8
Pozdravljeni,

hvala vsem za odgovore. Ja, anketa je narejena na osnovi standardiziranega vprašalnika, zato so določena vprašanja takšno kot so. Bom pa dodal popravke npr. pri trditvi "Med uporabo se počutim prjetno" - mišljeno je kot, da je sama uporaba programa prijetena, plačevanje položnic pa tako vsi vemo, da ni prijetno


lp
 
17. maj 2017
3
0
1
#10
Hvala za sodelovanje. Hkrati pa res bravo, da lahko na podlagi nekaj vprašanj oceniš človeka oz. njegov doprinos k družbi. Kar se vprašnj tiče, sem že omenil, da gre za različico standardiziranega vprašalnika in so vprašanja kakršna so in nemenjena merjenu nečesa specifičnega. Disertacije izpeljane iz takega tipa vprašalnika so dovolj dobre za objavo na portalih kot so ScienceDirect.com, ResearchGate.com...zato ne vidim nobene težave. če se bo pa na koncu izkazalo, da niso primerna za tisto kar želim, bo tako tudi zapisno v diplomski.p.s. Lahko pa mogoče argumentiraš svojo izjavo in jo podpreš s tem, da poveš kako ti pripomoreš k temu, da država ne bi šla v "kura*". Mogoče našteješ svoja znanstvena dela, mogoče pomogaš kot prostovoljec, nudiš brezplačno pomoč ljudem v stiski itd. (nabijanje na temu forumu ne šteje)
 
Nazadnje urejeno:
20. sep 2007
9.078
308
83
#11
Sem odgovoril, mnenja pa sem, da bi lahko bilo nekaj vprašanja manj, pa bi od ljudi zvedeli enako. Uspešno in hitro naredi svojo nalogo!