Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

akiva

Pripravnik
21. jul 2007
209
0
16
Jaz sem registriran na tej strani in imam invite.

Povabilo dobiš, če obljubiš, da boš seedala torrente vsaj do razmerja 1:1. Zakaj? C/P F.A.Q.:
You can be held responsible for the actions of your invitees, so you should take care about who you are inviting. If you invite a cheat, you lose your invitation privileges and can possibly be banned from the site.

Na ZS mi pošlji mail, na katerega ti lahko pošljem invite.

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
Citat:
Uporabnik akiva pravi:
Hint: link.

Prvi zadetek bo pravi. Tudi na tretjem dobiš kar iščeš, če ti ne diši registracija, ki je nujno potrebna na prvem zadetku.

Me so dum-dum...mam TvTorrents, sam ko sm gledu se mi ni zdel da je 1 sezona tut na voljo
bonk.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.495
3.845
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Aja, pa The Vampire Diaries so zanimivi, bolj kot recimo Twillight saga, bomo spremljali, kako se bo razvijalo .
smile-1.gif

Po opisu deluje babja žajfnica.

Citat:
The plot revolves around Elena Gilbert, a young heroine who is the object of passion for two vampire brothers—one good, one evil—who are at war for her soul and for the souls of her friends, family and all the residents of the small town of Mystic Falls, Virginia.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.495
3.845
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Daj no, ne pretiravaj, kot da sem ti povedala bistvo cele zgodbe.

Sem prišel do tistega dela in čakal, 2,3 dela, da so ga "ukinili". Vem, da ti je škoda...bil je luškan pa dober igralec, ane?
wink-1.gif

Naslednjič ne piši spoilerjev, če nekdo napiše, da je začel gledat to nadaljevanko.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.495
3.845
113
davorinm.wordpress.com
House je kul, ampak bom počakal na kako obliko podnapisov. house-a mi je pa malo zajebano gledat brez podnapisov, ker ne štekam dobro medicinskih izrazov. Potem pa ne vem kdo ima kakšne simptome, kakšno bolezen ipd...
grin1.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Za prvi del House-a ne rabiš podnapisov
wink-1.gif
Mi je bil pa pomoje to najboljši del do sedaj...

Moj FB status včeraj je zgledal pa takole: Barney Stinson is BACK! And so are Greogry House, Hank Moody, Dexter Morgan, Michael Scott and Sheldon Cooper!!
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.495
3.845
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Za prvi del House-a ne rabiš podnapisov
wink-1.gif
Mi je bil pa pomoje to najboljši del do sedaj...

Sem pogledal...dober del.
smile-1.gif

spoiler: what do you want me to tell you? That my mother cought me jerking of on her mothers picture?
hysterical-1.gif

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
319
4
18
Danes je izšel pilot nove ABC-jeve serije Flash Forward.
Mene je serija kar pritegnila in ima lepo osnovo, da se razvije v dobro serijo. Zgodba gre pa takole. Vso človeštvo ob istem času izgubi nezavest in doživi neke vizije, ki se dogajajo aprila 2010. To doživljanje traja dobri 2 minuti in po začetnih preiskavah sodeč se nekateri dogodki že pričnejo uresničevati.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Super del!

Čeprav ne morem mimo misli, da bi bil to perfect konec serije. Ko sedi na tisti avtobusni postaji...muska... just perfect.