Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:

Sons Of Anarchy

Pogledal prvih 5 delov in bo verjetno zadeva kar gledljiva. Moraš nekako prežvečiti prvi del, ki je bolj tako-tako, ker naprej je bolje.

Bloody, rahlo sarkastično, par stvari za nasmejat...Dobra igralska zasedba, npr. "Peggy Bundy" je tough bitch
grin1.gif
...

kajn

Guru
5. okt 2007
2.935
1.791
113
Iskajoč brata
Eni pa seksajo med gledanjem nadaljevank
smirk-1.gif

Jest pa zdej ko sproti gledam true blood in zadnjic sn si ogledal še Generation kill. Mi ji čist ostal v glavi igralec Eric / Iceman . Zmeraj bolj me navdušuje kot igralec, pa še njegov lik se v bloodu zmeraj bolj izboljšuje. Vsaj zame
cheer.gif

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
Jup, z 22.9. se spet začnejo moje 3 favourite
smile-1.gif

House
How I Met Your Mother
Two And a Half Men

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.741
113
Jaz sem bil danes kot vsak ponedeljek razrajcan za še en del true blood, pa zdaj vidim da bo šele v soboto.
uf-1.gif

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
319
4
18
Pilot Melrose Place mi je bil kar všeč. Bomo videli, kako se bo odvijalo naprej.

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
Ok jst mam eno vprašanje .... Leverage, ena nova nadaljevanka ki jo gledam...pa me zanima če gdo gleda...je neki tacga ko hustle samo ne tak definiran scenarij.

Ok nkei drucga me zanima...kje je 1 sezona...jst najdem samo drugo sezono...a je gdo gledu ta šmorn ?

akiva

Pripravnik
21. jul 2007
209
0
16
Hint: link.

Prvi zadetek bo pravi. Tudi na tretjem dobiš kar iščeš, če ti ne diši registracija, ki je nujno potrebna na prvem zadetku.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
A je že kdo registriran na tej strani, ki je prva na tvojem seznamu? Rabiš povabilo, pa bi ga rabila.
wink-1.gif

Aja, pa The Vampire Diaries so zanimivi, bolj kot recimo Twillight saga, bomo spremljali, kako se bo razvijalo .
smile-1.gif