Hja, glej - 170 let odlične kvalitete na odlični lokaciji ob odličnem času v letu se pač plača. 
Sredi hvara v kraju Gdinj sem… ne vem ce je 20 zivih prebivalcev tuHja, glej - 170 let odlične kvalitete na odlični lokaciji ob odličnem času v letu se pač plača.![]()
Pa to je to model, Hvar, konc debateSredi hvara v kraju Gdinj sem… ne vem ce je 20 zivih prebivalcev tu))
Ko vrneš embalažo dobiš nazaj 0,80 EUR.6x karlovacko piksna in 2x cola pol litra flasa… 25 eur….
Je gospa prosila da stavimo u kesu i ostavimo izpred ulazaKo vrneš embalažo dobiš nazaj 0,80 EUR.
Na blagajni ji pustim piksne. 3€po piksni(pijaci)Ksz
Tudi sam odsel na oddih k juznim sosedom… cene piva razlicno od 3.00 do 4.80. Vse ob vodi. Glede na to da tudi v sloveniji nabijajo cene se mi to ne zdi nic takega… ampak… dogodek dneva:
na google maps najdemo trgovino 6km naprej in se z bicikli zazenemo da bi ujeli odpiralni cas (naj bi bilo odprto do 12.30)… 12.10, uletim v stacuno, naberem tiste piksne in dve koli za lepse polovice…. Pridem na kaso… vec sam zatvorila u 12… ok moze bez racuna, daj mi pivo…
6x karlovacko piksna in 2x cola pol litra flasa… 25 eur….
To je turizem fantje, k se pustis v lokalni prodajalni nategnit ne v kafani
kako doslo tako oslo…
nato je gospa zaklenila, se usedla v razjahanega polota in odpeljala… upam da ji bo kaj lazje s temi 15 ekstra evri… tko da zacnite objavljat cene iz stacun ker kategorija iz lokalov ni vec zanimiva))
jebeš takega vplivneža ko zase ne zna poskrbet.![]()
Vedeževalec Blaž Knez pa je prek svojega podjetja Magija lani ustvaril 236.903 evrov prihodkov in približno 6000 evrov dobička. V letu 2023 so prihodki znašali 355.311 evrov, kar pomeni občuten padec, medtem ko je dobiček ostal približno enak.
Podjetje Hajdi.si, katerega solastnica je vplivnica Hajdi Korošec Jazbinšek, je v letu 2024 ustvarilo 1.410.868 evrov prihodkov in zaključilo z zgolj 1104 evri dobička. Leto prej so prihodki znašali 1.542.394 evrov, dobiček pa je bil približno enak.