Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

Pogledal še drugi del 6 sezone.

Prav tako lame.

Bo treba nehat gledat.

Btw: kdo ve, bo How I Met Your Mother še kej nadaljevanja, ali je to to. Ker za zdaj še ne vemo How He Met Their Mother
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.495
3.845
113
davorinm.wordpress.com
A si pogledal že Rescue me? Garantiram, da ti bo kul.
cheer.gif

Kup tipov -> alkohol, ženske, črni humor, seks...ni da ni.

Sem pri 5. sezoni 13 del.

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.495
3.845
113
davorinm.wordpress.com
Jaz sem slučajno naletel na TV-ju na en del iz 4. sezone...drugače ne gledam TV-ja, ampak nisem imel nič na PC-ju.

In sem ene parkrat krepnil od smeha nad dobrimi lajni in forami...uro kasneje dal snemat vse sezone.
grin1.gif

Mirror

Pripravnik
29. okt 2007
273
0
16
Se strinjam Oz je klasika, pa tudi Sopranovi, Six Feet Under.
Drugače pa me trenutno navdušuje Nurse Jackie.
smile-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Mogoče pozna kdo naslov ene britanske humoristične serije, ki se je pred leti vrtela na POPtvju. Gledal sem eno epizodo in se res nasmejal. Tip spozna eno luštno bejbo na avtobusu, ne vem točno kako je šel pogovor, v glavnem imel je veliko tremo in nekako se je zlagal, da ima leseno nogo in po naključju je imela ona brata z leseno nogo in zato jo je to kao močno privlačilo...

Drugače pa priporočam Hustle, dosti smeha, dobre nategavščine, skratka zabavna serija....

http://www.imdb.com/title/tt0379632/

Nove epizode HIMYM pa menda pridejo septembra...

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Se mi zdi, da bi lahko bilo tole. "Coupling" (2000)

S02E01
"The Man with Two Legs"
Jeff falls in love with a woman he’s seen on the train, but only her leg. He accidentally tells her he has a wooden leg only to find out that her brother lost his leg when she arranges for Jeff to meet him and his disability support group. Meanwhile Sally can’t stop bragging about her perfect new boyfriend but he soon turns out not to be everything Sally’s made him out to be.