Par deset evrov je bilo leta nazaj, sedaj je to drazje od amzs clanstva, cena gre mislim da proti stotici.Poglej kaj tu Sava recimo nudi za v paketu Premium za zgolj par deset evrov
Oh, brez problema se tudi prebije stotico. Je le malo odvisno tudi od tega pri kateri zavarovalnici vzameš asistenco ter seveda kateri paket. Razpon je od cca.15€ pa tudi do čez 200... In recimo tista Premium od Save ima zelo dober price/performance, imho je boljši od AMZSja.Par deset evrov je bilo leta nazaj, sedaj je to drazje od amzs clanstva, cena gre mislim da proti stotici.
Sava premium obnova 64e, tudi meni ppOh, brez problema se tudi prebije stotico. Je le malo odvisno tudi od tega pri kateri zavarovalnici vzameš asistenco ter seveda kateri paket. Razpon je od cca.15€ pa tudi do čez 200... In recimo tista Premium od Save ima zelo dober price/performance, imho je boljši od AMZSja.
AMZS še manj km krije kolikor jaz vem.Klapa...potrebujem idejo za asistenco ( avto je zavarovan pri allianz max kasko ) s tem avtom gre tamal avgusta v grčijo cca 1400km v eno smer - kaj za eno asistenco vzet oz kateri produkt da bi bil miren...allianz ima opcijo razširjena pomoč na cesti ki gre dodatno k tem max paketu ( kjer je ze en del asistence) ampak ta razširjena pomoč je samo do 750km vleke...sej ne da bi dramatiziral - naceloma ne bo nic...ampak ce slučajno je kaj da bi moral avto slepat v SLO, bi bilo fajn da ma tamal to pokrito...pa se ker gre cez srb/mkd...
je sploh kaka druga opcija kot amzs ?
ma ja sej vem...vse jasno...ampak zakaj pa ne ce je opcija......Včasih se je hodilo s fičotom, stoenko in katrco na morje, brez asistenc. Danes se ne da preživet brez mobitela in vseh možnih zavarovanj za primer xyz situacij. Če je avto crknu si imel vsaj zgodbo za zmerej.